Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák ha nyers marhahúst...

A kutyák ha nyers marhahúst esznek, akkor tényleg jobban védik a területüket?

Figyelt kérdés
2 napja adtam a kiskutyámnak nyers marhahúst. Azóta éjszaka folyamatosan ugat,morog ha elmegy itt valaki. A marhahústól lett ilyen?
2010. júl. 22. 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Ja. Ha ember húst adsz neki, akkor meg majd gyilkolni fog.

Mi van? A nagy melegben egyre több a hülye kérdés?

2010. júl. 22. 12:29
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
nem
2010. júl. 22. 12:30
 3/20 anonim ***** válasza:
15%
ez hülyeség nem fogja jobban öizni a házan inkább be vadul!nyers húst nem szabad adni a kutyéának mivel tele van bacikal meg rá szokik akár egy alkalomal is a nyers húsra és agreszívan fog reagálni és kockáztasa az életét is!én tapasztalatból mondom mivel én is elkövetem sajna ezt a hibát hogy nyers húst adtam neki és szépen másnap nekem ugrot a kutya és elégé meg harapot!ezért el kelett altatnuk szegénykét,ráadásul kinyirta a macskát mikor együt aludtak s jóban voltak enek elenére szét tépte na meg a csirkéket is!:( ne trobálkoz vele ez egy jó tanács4nem tart sokáig meg fözni neki.jah és nem ighaz hogy jobban örzi majd a házat csak esetleg mindenkit meg támad bele értve téged és ha van akor a családod is.
2010. júl. 22. 12:31
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
ez nem hülyeség hanem valóság hogy a kuya agreszívabb lesz nem csak az idegenekel hanem veled is!
2010. júl. 22. 12:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem viccelek,amikor meg elakarom venni tőle a marhahúst akkor morog,vicsorít és oda-oda is kap. Eddig is ugatott,de nem annyit mióta marhahúst adtam neki.
2010. júl. 22. 12:34
 6/20 anonim ***** válasza:
jobban nem fogja védeni a területét,max. agresszívabb,dominánsabb lesz tőle.
2010. júl. 22. 12:38
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Azért viselkedik így, mert nem nevelted meg, és nem értesz hozzá.
2010. júl. 22. 12:38
 8/20 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Ez ökörség.

A falkasorrenddel van egy kis hiba nálatok.

Szépen is néznénk ki,ha akutyáim vicsorognának meg morognának,ha el akarok venni tőlük valamit...

Milyen kutya egyébként?

Kutyáink nyugodtan ehetnek nyers húst,kivéve a disznóhúst,azt meg kell főzni.

2010. júl. 22. 12:39
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
nekem a kutyám ki volt képezve de mikor adtunk neki nyers húst olyan agreszív voolt hogy nekem ugrot pedig tudta ki a falkavezér ugyhogy ez nem baromság nem ökörség és a kérdezö is mondta hogy tanitva van ugyhoigy nem kéne leszólni de a kutya akármilyennyers hústól be kattan én már tapasztaltam amugy meg nem volt semmi idegrendszeri baja se semmi más baja ugyhogy nem nevelés kérdése mivel az én kutyám rendőr kutya volt ugyhogy nem hiszem hogy nevelés kérdése mert felső fokon képzett volt!mosnár ha adtál neki nyers húst akor nem nagyon tucc már sok mindent tenni esetleg még keményeben neveled és fel veszed a falkavezér szerepét felső fokon!sok sikert
2010. júl. 22. 12:45
 10/20 anonim ***** válasza:
utcsó avgyok lehet hogy csak elkényezteted!és mindent rá hagytál!
2010. júl. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!