Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy csináljak ilyen macskaházat?

Hogy csináljak ilyen macskaházat?

Figyelt kérdés

Szóval íme ez a kép:

[link]

Nem értem hogy csinálták meg, a 2 vállfát el kell törni? És hogy kell rárakni a pólót hogy ugyan így legyen?

2013. ápr. 2. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már ott leszel, és élesben csinálod rá fogsz jönni.
2013. ápr. 2. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy logikai feladat IQ kérdése. :D
2013. ápr. 2. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Még nem kezdtem hozzá, de nem akarom már elbaszni az elején :D
2013. ápr. 2. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon jó fej,én is kiprobálom!
2013. ápr. 2. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Tök jó! Én is megcsinálom!! :)

Tök egyszerű. Fogod a két vállfát és az ábra szerint szétszeded. Aztán megfogod a párnát és beleteszed a pólóba, utána beleteszed a merevítőként funkcionáló vállfákat, értelemszerűen úgy, hogy a végek a párna sarkában legyenek. A póló nyaka a bejárat, a hátulsó részét, ahol ugye nyitott a póló miatt, azt varrd össze pár öltéssel, vagy ha van varrógéped, azzal.

2013. ápr. 3. 09:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt én sem tudom hogy hogy tudna így meghajlítani a vállfákat, mer egy műanyag vállfa tuti eltörne...

De nem muszáj vállfával csinálni. Ha van bármilyen drótod, merevítőd azt is használhatod. A lényeg hogy vagy boltíves, vagy " < > " ilyen alakú legyen, ami, megemeli a pólót és a cica be tud bújni.

2013. ápr. 3. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!