Hogy csináljak ilyen macskaházat?
Szóval íme ez a kép:
Nem értem hogy csinálták meg, a 2 vállfát el kell törni? És hogy kell rárakni a pólót hogy ugyan így legyen?
Tök jó! Én is megcsinálom!! :)
Tök egyszerű. Fogod a két vállfát és az ábra szerint szétszeded. Aztán megfogod a párnát és beleteszed a pólóba, utána beleteszed a merevítőként funkcionáló vállfákat, értelemszerűen úgy, hogy a végek a párna sarkában legyenek. A póló nyaka a bejárat, a hátulsó részét, ahol ugye nyitott a póló miatt, azt varrd össze pár öltéssel, vagy ha van varrógéped, azzal.
Azt én sem tudom hogy hogy tudna így meghajlítani a vállfákat, mer egy műanyag vállfa tuti eltörne...
De nem muszáj vállfával csinálni. Ha van bármilyen drótod, merevítőd azt is használhatod. A lényeg hogy vagy boltíves, vagy " < > " ilyen alakú legyen, ami, megemeli a pólót és a cica be tud bújni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!