Úgy gondolom hogy a macskám depressziós lett! Esetleg valaki valami hasznos tanácsot adni ez ügyben? Nagyon rossz így látni!
Nem fogod emiatt elveszíteni, ne aggódj. :)
Én is kétségbe lennék esve a helyedben, hisz nagyon rossz ilyen lelki állapotban látni az állatkáinkat.
Jó hogy olyan gazdája van aki így törődik vele és ennyire szereti, nagyon szerencsés cica. :)
A fal és az ajtó közé!!!
Arra nem gondolsz, hogy esetleg, ha be volt szorulva, akkor valamilyen megnyomódott, esetleg valami belsőszerve megsérült?? Be volt szorulva!
Ha annyir a szemed fénye, akkor vigyázhatnál rá sokkal jobban!
Én állatorvoshoz vinném, ha be volt szorulva, hiszen bármilye féájhat, és megsérülhetett!
Akkor még egyszer lassan és figyelmesen olvasd el ! Hihetetlen géniusz lehetsz ha te alvás közben felébredsz arra hogy kiszökött a macsek. Szeretnék én is ilyen lenyűgöző képességekkel rendelkezni. Nyilván mikor a kezembe vettem az állatot az első dolog az hogy megnézem sérült e a csontozata. Nyomásra nem e érzékeny, ilyesmi. Mondjuk a belső szervi összenyomódások miatt. Bár jelzem akkor valószínűleg még úgy se nézne ki mint ahogy most van. Mivel NEM ezek a problémák ! És egyértelműen látszik hogy őt lelki terhelés érte, így nem gondolnám már aznap rohannom kellene a doktorhoz. Nyilván ha holnap reggel is ugyan ilyen lesz, akkor elmegyünk vele hogy a doki valami "koktélt" adjon a számára.
Az első kommentelő számára: Már elkezdte takarítgatni magát, illetve egy hajszállal jobban tűri a közeledésem. A remény sugarak, most már megjelentek :)
Az orvossal most csak többet ártanál mint használnál. Ilyen lelkiállapotban teljesen felesleges még tovább sokkolni.
Na ha máris kezdi fogadni a közeledésedet, akkor tényleg nem lesz semmi baj. Nem sokára játszhattok is. :)
Hamarosan a régi lesz, bár azt el tudom képzelni, hogy a kinti zajoktól egy ideig kicsit jobban fog félni.
Én megértem hogy mit érzel. nekem van két cicám és egy kutyusom, mind olyanok mint ha a gyermekeim lennének. Ők a családom. :)
remélem már jól van a cicád :) olyan jó olvasni, hogy valaki ennyire szereti az állatát.
én már kis koromtól kezdve szerettem volna macskát de nem engedték. utána 16 éves koromban kaptam egyet (2009)... hát mit mondjak nagyon boldog voltam :) szürke-ezüst cica volt és nagyon barátságos, kicsit félénk. nagyon-nagyon megszerettem... utána 2012 májusában valahogy a kocsink alá került. anyukám állt be és nem vette észre. valami baja lehetett mert lefeküdt a kocsi elé... szörnyű volt.. itthon voltam egyedül és azt hallottam, hogy anyukám és a tesóm is sírva jönnek fel a lépcsőn.. el sem tudtam képzelni mi történt. utána napokig sírtam én is és még most is szomorú leszek ha eszembe jut.
nyáron örökbe fogadtunk két különböző helyről 1-1 cicát, akik akkor 2 hónaposak voltak. Most persze már nagyok :) Nagyon szeretem őket, főleg a kislány nőtt a szívemhez :)
de az első cicámat sosem fogom elfelejteni...
bocsi az offért de olyan jól esett ezt leírni, remélem te megérted:)
Ezek szerint még nagyon sokan vannak akik imádják a cicájukat/kutyájukat és egyéb kis állataikat. Teljesen áttudom érezni hogy milyen ha valaki elveszti a kis kedvencét! Én majdnem elvesztettem, és már attól ki voltam nagyon. Nem hogy ha szegénykém el is tűnt volna. De sajnos vannak olyan helyzetek amiket nem veszünk észre , és akaratlanul is kárt okozunk a kedvencünk. Én is gondolkozom hogy szeretnék még egy macsekot Cicuka mellé , mivel idén végleges befejezem a sulit, és aztán csak munkába kellene állnom. Tudom hogy aztán nem lesz annyi időm rá, de azt sem szeretném hogy nagyon egyedül érezze magát. Őt egy háztól hoztam el. De a következőt egy menhelyről szeretném majd. Ezzel is jobbá tehetek legalább egy cicának is a sorsát :) ! Egyébként az enyém teknőc tarka színű cicus !
Ma reggelre már dorombolt a kezembe a cicám , úgy hogy jó úton járunk :) !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!