Hogyan csempésszem haza a macskát?
Szeretnék egy macskát, a szüleim is szeretik a macskákat, de inkább kutyapártiak vagyunk, én minden állatot nagyon szeretek, és arra gondoltam, hogy befogadok egyet az egyik ismerősömtől, akinek született egy alom cicája, de nem tudja ellátni őket. Hogyan vegyem rá a szüleim, hogy megengedjék? Pl.: a folyóban találtam a kismacskát, és hazahoztam... nem tudnák azt mondani, hogy dobjam ki, de ennél ütősebb módszer kéne....esetleg tudtok valami jó szöveget? Mindenképpen el kéne vinni egy cicát, mert ők már nem tudják ellátni őket, az egyetlen ivaros macskájuktól lettek a kölykök.
Nyári munkám van, valamint sok háziállatom, tehát a felelősséggel nem lenne gond, de az "üljek le, és beszélgessek velük" jellegű módszer nem volt hatásos...
Előre is köszönöm!
16/L
Nem pontoztalak le, az a te műfajod lenne...:)
De baromira nem érdekel az ilyen vélemény. Éppen befogadok egy macskát, akinek ott nincs helye, erre osztogatja az észt...vagyis, tudod az ész nem vész el, csak átalakul, esetedben sültkrumplivá! :)
Biztos a segged alá lett rakva minden, és fán természtettétek a pénzt. Errefelé ez nem szokás, ahogy az sem, hogy befogadnak csak úgy macskákat az utcáról. Ők is csak etetik azt a cicát, meg biztosítanak neki alvóhelyet, ugyan is a menhely csak ígérgeti, hogy elviszi azt a macskát, ennek vagy 3-4 hónapja.
Utolsó: Én sem értem, mi baja, biztos nem jutott hozzá a mai adagjához!
Basszál le azért, mert nem ivartalanította a kóbor macskát egy olyan személy, akihez nincs sok közöm! De tudod mit te szerencsétlen, majd legközelebb nem ad neki enni, szálláshelyet, had fagyjon meg a macska több élettel a hasában. Gratulálok az észjárásodhoz "aranyom". Hol élsz te, álomvilágban? Azt hiszed az embereket érdekli egy macska? Meg a menhelyet is? Régóta vagyok tagja a menhelynek, siralmas körülmények vannak. Ahogy az egész országban is.
Milyen Magyarországi állatvédelmi helyzetről beszélsz? Ilyen itt nincs!!! Az itteni embereket nem érdeklik az állatok jóléte.
De tudod mit, ha ennyire okos vagy, akkor szerinted most mit kellene tennem? Otthagyjam a macskát hogy tovább szaporodjon? Vagy elhozzam hozzánk, ahol ivartalanítva lesz? Mert most te barmoztál le azért, mert elhozok egy macskát, és kiivartalanítom. De tudod mit, majd veszek egy fajtatiszta macskát, és végignézem, ahogy a többi ücsörög a menhelyen...
Te akkora bunkó vagy, hogy mamutot lehetne veled ütni!
De úgy néz ki nem érdemes veled vitatkozni, mert persze hogy csak neten keresztül nagy a pofád, és itt osztogatod az észt, meg azon vered el a port, aki segítene a másikon.
Csak tudod mit, én is segítségért jöttem ide, nem azért, hogy holmi vadbarom itt cseszegessen, úgyhogy most már kisimulhatna az EKG-d. És ezzel lezártam a témát, a következő offolásodnál pedig lesz egy tiltásod, mert baromira rombolod az agyam a sok hülyeségeddel, ahelyett hogy elmennél egy menhelyre, és segítenél, vagy adóznál nekik, vagy csak vinnél nekik egy csomag kutya/macskatápot, addig sem ártsz a többinek!
Üdvözlet nélkül!
Basszus, hogy elfajult a vita...:(
Pedig ez az oldal sokáig normális volt.
Macska ivartalanítás témába nem folynék bele. Megteszik mások. Durván. Amit nem kéne....
Engem is ivartalanítottak. Nem is köszöntött fel senki nőnapon!
Boldog nőnapot! Embernek, macskának, minden NŐNEK!
Először is te vagy a fogyatékos barom, ha nem tudsz értelmezni. Kösz az "építő" kommentet, nem sokat segítettél.
Másodszor pedig a macskát elhoztam a tegnapi nap folyamán, és maradhat. És nem, nem baszta ki az utcára az anyám, nem tudom, miből van a bátorság, hogy ezt feltételezd, de biztos a te édesanyádból vagy magadból indultál ki!
Azt mondtam, hogy találtam a kismacskát, megszerették, és maradhatott, úgyhogy azt ajánlom, ne lottóz a héten! ;)
Na, most van az a pont, amikor tényleg soha többet nem jövök erre az oldalra. Macska, (állat) szerető emberek
hogy lehetnek ennyire agresszívek?
Állatot szeretitek? Embertársaitokkal meg ilyen alpári hangnem? Kérdező nem BŰNÖS. Miért itélkeztek ilyen durva hangnemben? Eszem megáll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!