Eltűnt a 1,5 éves szeretett macskám vasárnap és azóta
sem jött haza (4. napja). Ennyi időre még nem tűnt el
soha, a környéken senki nem látta és mi is folyamatosan
keressük. Nincs ivartalanítva, ELŐ JÖN MÉG?
Tudom hogy ez nem segít most már, de ivartalaníttatni kellett volna és akkor nem hajtaná az ösztöne a csavargásra. Lehet hogy kutya baja sincs csak valami nagyon elvonta a figyelmét, valami érdekeset talált, másik macska után ment és majd hazajön. Van hogy hetek múlva kerülnek elő a macskák. De sajnos annak is megvan az esélye hogy történt vele valami, elkapta valami, elütötték, megmérgezték, emberek bántották.
Nem tehettek mást mint hogy vártok és reménykedtek.
2012. nov. 15. 22:01
2/12 A kérdező kommentje:
:((( mást nem tudunk sajnos,köszönöm a választ!
2012. nov. 15. 22:11
3/12 anonim válasza:
Minden esély meg van rá hogy előkerüljön,a 4 nap nem valami sok ráadásul, lehet h csak elcsavargott, a macskák elég nagy területet beszoktak járni.A mi macskánk is volt hogy eltűnt napokra.
2012. nov. 15. 22:35
4/12 etickett válasza:
Valóban nem lehet tudni, hogy mi történhetett vele, de reménykedjünk, hogy tényleg csak valami érdekeset talált, ami nagyon leköti a figyelmét.
Nekünk a 4 éves, ivartalanított fiú macskánk tűnt el majdnem egy hónapra. Én már elsirattam, mikor hazajött, és nem volt lefogyva. Sőt. Ezt megcsinálta még többször velünk, pedig nálunk sem volt rossz sora. :)
Remélem épségben meglesz a cicád!!!
2012. nov. 16. 15:58
5/12 anonim válasza:
A mienk 8 napra tűnt el. Úgy jött vissza, mintha semmi nem történt volna, mi meg már elsirattuk. A macskák már csak ilyenek. De , ha megjön, első feladatod legyen, hogy ivartalanítsd. Sokkal nyugodtabb és megbízhatóbb lesz. Szorítok, hogy meglegyen. Írd meg, ha hazajött!
2012. nov. 16. 19:47
6/12 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi,pedig bejártuk már az egész környéket ma is. :(( Attól is tartok,hogy hideg van és megfagyhat,de nagyon remélem,hogy ő is hazajön majd mint a tiétek!Tényleg nagyon megszerettük,és mi is siratjuk már..
2012. nov. 16. 21:22
7/12 anonim válasza:
Annyira még nincs hideg, éjjel sem fagy, biztos nem fagy meg. Az ivartalanítást én is javaslom, ha hazajön, akkor nem fog annyira eljárkálni.
Írj, ha előkerült!
2012. nov. 17. 12:33
8/12 anonim válasza:
Megvan már? :)
2012. nov. 17. 22:58
9/12 A kérdező kommentje:
Nem még,sajnos nem :(( Plakátoltunk is,hátha valaki befogadta,de eddig minden hiába.Kezdem elveszíteni minden reményemet.. :'(
2012. nov. 18. 14:17
10/12 anonim válasza:
Nekünk kb. 2hónapos korábban tűnt el majd két hónap múlva jött vissza. Elég különleges színe volt így biztos ő volt az
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!