3 éves csivava kutyám múlthét vasárnap óta folyamatosan rajtam lóg még mosdóba se tudok menni hogy ne jönne utánam. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
páromnál töltöttem a hétvégét este hazajöttem és azóta mindenhova követ bújik.2011. febr. 4. 12:48
1/12 anonim válasza:
Szuka? Én gondolkodnék álterhességen... Nálunk is így kezdődött, hogy nyüszítve loholt utánam non-stop. Nálunk kozmetikázás volt úgymond a "kiváltó ok".
2/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy hiányoztál neki? Nem lehet, hogy szeret?
3/12 Viki233 válasza:
vagy az h lehet h terhes vagy.
4/12 anonim válasza:
Tavasz illata leng a levegőben, ha szuka, akár tüzelhet is, vagy kezd,ilyenkor érzelmi túláradások lehetnek a kutyákban is, meg simán és egyszerűen nem akarja, hogy megint elmenj, mert az neki nem jó, ezért a nyomodban van, mert így nem veszthet szem elől.
5/12 anonim válasza:
Jah, talán még egy lehetőség, hogy a távolléteddel (ha jól értettem egy-két napra egyedül hagytad a kutyát) kiváltottál a kutyusból szeparációs szorongást. Több öteletem nincs.
6/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy kan kutya! máskor is volt itthona családdal úgy hogy nem voltam ithon vele. ma is megyek el de miatta valószinű hogy holnap haza is jövök, bár párommal lesz ezen egy elég szép vita hogy kutya miatt mért nem maradok vele. de hozzájuk meg nem vihetem
2011. febr. 4. 12:56
7/12 anonim válasza:
Miért zavarja egy csivava méretű kutya? Ha még dog lenne. Mit tesztek, ha közelebbi kapcsolatban kerültök?
8/12 A kérdező kommentje:
az édesannya nem engedi mert van egy kutyájuk. bár a kutyám zárt szoba ajtó mögött lenne velem meg mikor vinném sétálni akkor kézben vinném ki és vinném be szal nem értem :(
2011. febr. 4. 13:01
10/12 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs mi lehet a kutyámmal mert tényleg itthon voltak szüleim és a hugom anyu szokta simogatni ha nevelőapum ügyel (korházba dolgozik)akkor vele alszik
2011. febr. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!