Ma ezt olvastam egy közösségi oldalon egy bejegyzés (ami arról szólt, hogy egy állatvédő szervezet eledel-adományt kapott a cicáknak) kommentjében: "ez jó, és én is örülök, de - és ezért most lehet szidni - az örömöm akkor lenne teljes, ha már itt Magyarországon is széles körben kapható lenne teljes értékű vegán macskaeledel, és nem lenne szükség más állatok életének kioltására azért, hogy a cicáink kiegyensúlyozott teljes értékű táplálékhoz jussanak.."
Azon kívül az eledel maradékhúsból készül, szóval nem vágnának le kevesebb állatot ezért, csak kidobnának egy csomó hússzármazékot a kukába, ami embernek nem való, de a cicnek tökéletesen megfelel...
2013. febr. 4. 02:52
12/15 anonim válasza:
Félelmetes,de vannak olyan gazdik akik vegák és ezt akarják a húsevő macskájuknak is.Bolondok és felelőtlenek.
Én míg nem volt macskám undorodtam a hústól,nem volt az az isten,hogy megfogjam nyersen és ritkán is eszek húst,de a macskáimnak megveszem,felaprítom ha kell megfőzöm.
Van egy cicám aki imádja az uborkát és salátát is,de ettől még nem kell vegán étkeznie :D
Sajnálom a fent említett kommentelő macskáját ha van neki :(
2013. febr. 4. 08:08
13/15 anonim válasza:
Vegetäriänus vagyok 22 eve, de a het kutyämnak hust adok. Macskänak egeret! Menjen egereszni. Arra valo.
2013. febr. 14. 21:33
14/15 anonim válasza:
A teljes erteku ,szenhidratdus vegan eletmod a legidealisabb az ember egeszsege szempontjabol, de a macska egy ragadozo allat, ök kapjanak hust!
2017. márc. 26. 08:35
15/15 anonim válasza:
Vegán vagyok, a cicáim (húsos)konzervet és száraz tápot kapnak. Eleinte nekem is meredek volt a vegán cicatáp ötlete, aztán rájöttem, mennyi meredek dolog állta már ki az idő próbáját. Közben megismertem embereket, akik több, mint egy évtizede(!) etetik vegán táppal a cicáikat, és az állatorvos (!!!) azt tanácsolta, ilyen tökéletes vérképpel maradjanak is a tápon. Minden új dologhoz kell nyitottság, a beidegződések erősek. Ki tudja?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!