6 napig bírtam cigi nélkül, de megint beleestem a csapdába. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Másfél éve cigizem, de annyira rászoktam, hogy képtelen vagyok leszokni, pedig sokadszorra próbáltam.
6 napig bírtam, de aztán az egyik este újból rágyújtottam.
Olvastam erről a biorezonanciáról, ez valóban hatásos?
Nagyon szeretnék leszokni a cigiről, mert utálom, hogy büdös tőle a ruhám, a kezem, a kocsim...
Kérlek segítsetek
2010. ápr. 25. 18:12
1/3 anonim válasza:
tartás én önfegyelem, semmi más nem kell.
Én fél éve nem dohányzom és sokszor kap el, hogy hu de rágyújtanék, csak fegyelmezem magam.
Valahol el kell kezdeni nemet mondani, ha valóban le akarsz szokni.
2/3 anonim válasza:
biorezonanci egy marhaság, levesznek pénzre. akarat kell, ami úgy látom benned ott van. barátnőm 2 évig bagózott, majd egy csajos estén szembesült azzal hogy csak ő füstöl. ott és akkor letette, hónapokkal ezelőtt. ha nagyon elkap a vágy azonnal foglald el magad, főzz, menj futni, takaríts, akármi, ami lefoglal. barátnőm nikotinos rágót szokott rágni. akarat kell ahhoz is, hogy többbet ne szokj rá. a lényeg hogy elfoglald magad.
3/3 anonim válasza:
több mint 1 hónapja nem cigizem. ha kezdem elfelejteni miért, akkor kimegyek meghallgatom hogy krákog meg köhög a szomszéd. persze a cigitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!