43 éves nő vagyok beleestem a változókorba. Nagyon szenvedek már szedek rá gyogyszert. Ki akarták venni a méhem ha bele egyeznék mennyivel lenne jobb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 08:58
1/3 anonim válasza:
A változókor nem azt jelenti, hogy ki kell venni a méhedet!Feltéve ha muszáj, mert rosszindulatú daganat miatt, vagy az életed veszélyeztető dolog miatt.
ha olyan betegséged van, ami kezelhető, gyógyittasd meg, persze a dokik egy részének egyszerűbb ez a megoldás-mivel nem az ő méhükről van szó.Nem irtad le, mi az alapbajod a változó kor mellett.Úgy könnyebb lenne segíteni.
2/3 anonim válasza:
Anyukám még nem volt változó korban, mikor kivették a méhét. Utána abba került, mivel már nem termelődtek hormonok. Ha már változókorban vagy, és kiveszik a méhed, szerintem nem változtat semmit a változókorral járó panaszokon. Szerintem csak ezért nincs értelme. Persze, ha valami más probléma van, akkor az orvos csak jobban tudja :)
3/3 A kérdező kommentje:
mire gondolsz alap bajnak.Ami segitene gyogyszer nem szedhetem mert a vérnyomásom felviszi meg le de amit használok vérnyomásra nem segit,ezért javasolta az orvos hogy vegyék ki a méhem mert akkor nem lesz változó kori problémám.ez mellet még pánik beteg vagyok.amugy köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 27. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!