6hónapos kislány cicám, folyamatosan felmászik a konyha asztalra és kiszedi a hamutartóból a csikket, mit tegyek hogy leszokjon ezekrôl a dolgokról?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 17:48
1/10 Emyke031 válasza:
HEHE! Üdv. a klubban! Mi is csikkezünk (szintén 6 hónapos kislánycicó)...
2/10 A kérdező kommentje:
és ti mit csináltok vele, ráhagyjátok esetleg kis elfenekelés?:)
2013. jan. 24. 18:10
3/10 anonim válasza:
Leszokik rola ha ti is leszoktok a cigirol.
4/10 Vicuska87 válasza:
Tedd el onnan a hamutálat!
Nem egészséges, ha a cigicsikkel érintkezik a macska!
5/10 anonim válasza:
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás (macska nélkül sem árt): én tartok a dohányzóhelyemen egy befőttesüveget és ahogy elszívtam a cigit, abba dobálom a csikkeket. Lezárom, így még a szag sem jön ki belőle. Hamutartóban nálam így soha nem marad csikk.
7/10 anonim válasza:
A befőttesüveg jól hangzik, de nem valami esztétikus - bár az is igaz, hogy egy csikkekkel teli hamutál ritkán nyújt nagy esztétikai élményt. :)
Állj lesben vízipisztollyal és mikor felugrik az asztalra adj neki. Én még nem próbáltam mert nem volt ilyen gondunk, de állítólag hatásos.
8/10 anonim válasza:
1. szokj le!
2. ne tartsd olyan helyen a csikkeket, hogy a cica elérje!
9/10 anonim válasza:
Mi úgy szoktattuk le róla, hogy megfogtuk a grabancát és levágtuk onnan....Nagyokat repült de megtanulta, hogy nem szabad...
10/10 anonim válasza:
Következetesnek kell lenni. A macska is idomítható. Az én cicámnak nagyon megtanítottam, hogy mit lehet, és mit nem. Hova fekhet, és hova nem. Olyan elő sem fordulhatott, hogy felmenjen a konyhapultra, vagy konyha asztalra, vagy az ágyra. Persze szép szóval ez nem megy, de nem fog kevésbé szeretni. Ők nem emberek, ne bánjatok velük emberként, mert mindkettőtöknek rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!