A macskám folyamatosan nézi a fejemet, d miért?
Lehet,hogy hülyeségnek hangzik,de lehetséges,hogy valamit lát(természet feletti dolgot) vagy nemtudom,folyamatosan nézi a fejem és a szemembe néz és hiába nem akarok a szemébe nézni valami nem hagyja,hogy máshova nézzek,valamint mikor a szemembe néz mindig nyávog,lehet,hogy valamit akar mondani?
Hugomat és anyumat sose nézi csak engem..Néha még a szőre is felborzosodik,nem értem,vajon mi lehet a fejemen?
Tudom elég vicces sztorinak látszik,de nekem már nem olyan vicces,szeretném erre megtalálni a választ..segítsetek,ha tudtok,kérlek!
Igy kommunikal, tehat valamit szeretne pl., erre nem gondoltal?
A cica nagyon ertelmes, tehat valoban nem felned kell, hanem tanuld meg kezelni, szeresd, mivel a felelmet latja a szemedben, ezert viselkedik igy. TAlan ehes, szomjas stb.
Te vagy a gazdája, kitől várja a segítséget ha nem tőled? Téged jobban kedvel mint anyudat vagy húgodat, ennyi.
Simizd meg, adj neki enni, inni, és majd elnyugszik.
Persze hogy mondani akar valamit, pl. azt hogy "hé te szerencsétlen, ne bámulj, hanem foglalkozz velem!"
Biztos hülyéskedtél a szellemidézéssel és lehet kaptál egy szellemet a nyakadba. A macskák elvileg a negatív dolgokat a kutyák meg a pozitívat érzik. Nem tudni mi a helyzet próbáld meg az ezotéria kategóriában.
Lehet tényleg éhes,szomjas,pisi,kaki,vagy magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!