A macskám ilyenkor puszit ad? Megtanulta hogyan kell emberileg puszit adni?
Ez puszi!:DD
Az enyém is feszt ezt csinálja, meg dörgöli a nóziját hozzám.
Azért, mert jobb kapcsolatod van az állatkáddal, még nem vagy hülye,beteg stb.
Nekem egy 6 éves cicám van, és ha a nevén szólítom és felveszem, ez az első dolga, hogy az orrát odatuszkolja az enyémhez, és még a szemét is becsukja... Szerintem a kis hülye fejükkel így fejezik ki, hogy kötődnek, és kész:)
Igen, puszit ad, így fejezi ki a szeretetét.
Az enyém is odaszokta dugni az orrát az arcomhoz, volt, hogy ittam egy pohárból és majdnem kiverte a fogam, olyan erővel lökte meg a poharat. Máskor pedig majdnem beledugta az orrát az orromba annyira belelendült a hízelgésbe :)
A macskapuszi
Mi is az a macskapuszi?
A Macskapuszi azt jelenti, hogy a cica az orrát hosszan nekinyomja a gazdija karjához, lábához, vagy bármilyen testrészéhez, esetleg, hosszan elhúzza, végig húzza az orrát.
Akinek van cicáca, biztosan beugrik neki, el tudja képzeni mi is az a macskapuszi.
A macskapuszi létezik, sajnálom azokat, akik ezt nem tapasztalták még, talán kinti a macska és csak enni jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!