Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van valaki aki megtanulta a...

Van valaki aki megtanulta a japánt, úgy, hogy sok animét nézett feliratosan?

Figyelt kérdés

Ismertem egy ilyen embert...

Van még valaki?

=)

És ha igen, akkor melyik animéket nézte meg és mennyit?

2012. dec. 28. 19:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én csak halandzsázni tudok japánnak hangzó szavakkal, meg tudom utánozni azt a rémes hanglejtést amivel beszélnek :D
2012. dec. 28. 19:58
 2/21 anonim ***** válasza:

Nagyából :D

MAL szerint 210napnyi animét láttam , jópár szót tudok mit jelent stb , de azért nem mennék nyelvkönyv nélkül japánba :D

2012. dec. 28. 20:16
 3/21 A kérdező kommentje:
:DD
2012. dec. 28. 20:43
 4/21 anonim válasza:
Aham. Egy pár év animézés után tudtam nagyjából beszélni, csak utána kezdtem el neten utánanézegetni dolgoknak. Bár szerintem ezt tudatosan nehéz elérni.
2012. dec. 29. 09:14
 5/21 Mike Rame válasza:
Én kb egy éve vagyok anime függő, rengeteg dolgot megtanultam, de persze sok mindennek utána néztem neten is. A nyelvtant viszont így szerintem nem igazán lehet megtanulni.
2012. dec. 29. 09:34
 6/21 anonim válasza:
Phuuu én nem tudom már,hogy hány éve nézek animéket,de tanultam belőle. Én beszélem rendesen a japánt, viszont animékből inkább csak alapmondatokat, és szavakat lehet tanulni, magát a nyelvtani részét nem ^^ Egyébként mivel ez is kérdés volt, animét nem igazán tudok ajánlani, max. Kuroshitsuji , de mindegy is ,h mit nézel az a lényeg,h érdekeljen, mert akkor odafigyelsz és tanulsz :))
2012. dec. 29. 09:44
 7/21 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mennyit tudok XD mert animékből persze sokat, de egy hónapig tanultam a japán nyelvet, csak aztán nem jöttek össze az órák :S Egy kis nyelvtani részt tudok, meg persze a szavakat, mondatokat. Alapjába véve a fél katakana táblázatot felismerem + még amit az animék miatt megjegyeztem.

De nekem MAL szerint 65 napnyi animét láttam, második, az szép teljesítmény xp

2012. dec. 29. 11:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Én is kapcsolódok az előttem szólókhoz! Én is értem valamennyire és néhány szót tudok is, de a nyelvtani részét animéből nem lehet megtanulni. ^^" Én is utánanéztem a neten és jó pár dolgot találtam is. Nem tudom mennyi animét néztem már eddig; sokat! ^^ Ajánlani nem tudok, de tényleg az a fontos hogy érdekeljen! Hát, egy szó mint száz; teljesen egyetértek az előttem szólókkal mindenben és én is úgy vagyok mindennel. ^^ Remélem hasznos voltam attól még! ^^
2012. dec. 29. 12:51
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!! :))
2012. dec. 29. 15:19
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is kb 2 éve nézek animéket feliratosan és alapvető szavakat megtanultam belőle: igen, nem, köszönöm, sajnálom, jó étvágyat, stb.
2012. dec. 29. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!