Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legagresszívabb...

Melyik a legagresszívabb macskafajta?

Figyelt kérdés
Amelyik a legjobban védi a területét más macskákkal szemben.
2013. jan. 16. 09:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
perzsa? az SZOBÁBA VALÓ
2013. jan. 16. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Egy felelős állattartó macskája nem csavarog egész nap.
2013. jan. 16. 15:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért lenne a perzsa szobába való ha kertvárosban lakik és nem leselkedik rá semmi veszély? :) Ne viccelj, nem fogom bezárni, mikor kint érzi magát a legjobban napközben. Éjjel meg természetes, hogy bent alszik.
2013. jan. 16. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
A felelős állattartás meg ha neked azt jelenti, hogy bezárod a cicádat akkor meg is érdemled :) Nálam sajnos "már ott" kimerül, hogy prémium tápot eszik, ivartalanított és kb havi 25 ezer megy el a gyógyszereire mert beteg is (veleszületett) és az állatorvosi kontrolljaira. És örömmel nézem ahogy a kertben játszik egész nap, mert bent sír.
2013. jan. 16. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Bengáli macska. Én pont az agresszívsége miatt nem fogok venni, de gyönyörű!

[link]

2013. jan. 16. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
PERZSA???Hát ti normálisak vagytok?A hőingadozást se bírja nem,hogy kint legyen és kergesse az idegen macskákat.De nyugodt vagyok,mert ilyen körülmények közé max szaporító ad neked macskát,egy tenyésztő elzavar.
2013. jan. 16. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, valószínűnek tartom, hogy közöd nincs a perzsa macskához, ha meg van akkor ügyesen leplezed. Jössz a szokásos szaporító szöveggel anélkül, hogy megértenéd a kérdést és a rá adott elég világos választ miszerint nálam a perzsa remekül megfelelt erre a célra, hogy a többi macska távol maradjon. Istenem, de nagy az Isten állatkertje :D
2013. jan. 16. 20:23
 18/22 Mecse ***** válasza:
100%

Bengálit sem fognak neked eladni azért hogy "területvédő" macska legyen, ezt megsúgom, SEMMILYEN tenyésztő nem fog neked erre eladni macskát. Azt is megsúgom hogy a tenyésztett (!) cicák nem agresszívak, mivel az emberek nem harcoltatni akarják őket, hanem szeretni. Nem, ez nem arról szól hogy tutujgatni kell, hanem arról hogy felelősségteljesen tartani. Nem a bezártságról vagy nem bezártságról van szó hanem hogy milyen körülmények között neveled.

És tessék, még egy csodás példa amikor azért születik meg ilyen gondolat és kérdés emberek fejében mert a sok macska-"szabadságharcos" kint tartja a cicáját (ami nem lenne baj önmagában) úgy, hogy oda mennek ahova akarnak, azt sz*rnak össze amit akarnak, abszolút rá se bagózva embertársaikra / szomszédaikra. Egymást gerjesztik ezek a dolgok, ha alapból azok a macskatulajdonosok olyan kerítést használnának hogy a macskájuk az ő területükön maradna, akkor senkinek nem jutna eszébe Gladiátor-macskát venni.

Nem tudom miért gondolják néhányan úgy hogyha nekik macskájuk van akkor az a macska mindenkié az utcában, mindenhova sz*rhat, mindenhol ehet. Egy család / ember macskája az azé a családé / emberé, nem az utcáé / szomszédságé.

Ami bosszant az az, hogy a macskák fogják a levét meginni mert innen egy lépés a méreg kitétele valamelyik szomszéd részéről aki megunja őket, vagy a mérgezett egér-manőver vagy bármi efféle, és el fognak pusztulni azok a macskák akik nem tehetnek arról hogy a gazdáiknál okosabb / felelősségteljesebb egy fiók zokni.

2013. jan. 16. 22:49
 19/22 anonim ***** válasza:

csapkodom a fejem ebben a fejetlenségben.Aki úgy gondolja,hogy perzsa,bengáli vagy akármilyen cica akit rendes tenyésztőtől venne az engedné vagy odaadná kintre ,területvédésre az nagyot téved.

(hozzáteszem,hogy egy mezei vagy akármilyen cica is megérdemli,sőt járna neki a meleg otthon a kanapén)

Amin le vagyok döbbenve az a perzsa.Még mielőtt letámadnak,hogy hülye vagyok leírnám,hogy tenyésztek(nem szaporítok)Ha engem megkeresnének ilyen kérdéssel biztos elmondom,hogy mért nem,de az is biztos,hogy ilyen embernek már nem adok,hisz ne gondolja senki,hogy az ágyamban nevelkedett cicát oda adom harci macskának.Szerintem jópár tenyésztő illetve gazdi nevében kijelenhetem ezt.

2013. jan. 17. 07:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Az nem tudom elképzelni, hogy egy 100-300 ezres macskát valaki kitesz, egyrészt 2 nap alatt ellopják, főleg egy bengálit, másrészt, ha verekszik, nem fog sokáig élni, akkor már inkább egy kerítés, vagy valamilyen riasztó.
2013. jan. 17. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!