Milyen fajta cica lehet? 2 napja találtam a kazánházban.
Figyelt kérdés
A dobozából szinte alig mozdul ki, adtam neki enni- nagy nehezen el is fogadta; először a szájába vette, sokat gondolkodott, majd megrágta. Gondolom ragaszkodó típus lehet, talán amiatt szomorkodik a volt """gazdi""" miatt...2012. nov. 20. 06:50
2/12 anonim válasza:
Házimacska-perzsamacska keveréknek nézem. Jó lenne, ha elsőként el tudnád vinni orvoshoz, ez mindenképp ajánlott!
3/12 Mecse válasza:
Valamiféle perzsa keverencsnek tűnik a teknőctarka kishölgy, ha jól látom hogy picit lapos az arca :).
4/12 anonim válasza:
Házimacska-perzsa keverék. Nagyon szép!!!
5/12 anonim válasza:
Szerintem is házi-perzsa. Nagyon szép. :) Ráadásul nekem gyengéim a teknőctarka cicák. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) , mindenkit felpontoztam!
2012. nov. 20. 10:48
7/12 anonim válasza:
Gyönyörű teknőctarka perzsakeverék. A teknőcök nagyon jó egerészők!
8/12 anonim válasza:
Szerintem ő egy keverék vagy ami valószínű egy régi típusú perzsa akit kedves gazdái kivágtak...Lakásban lenne a helye szegénynek.
9/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy mennyi mostanában a felelőtlen állattartó. Mi 2 hónapja találtunk egy hosszúszőrű cicát, rögtön otthon érezte magát nálunk. Ennek a cicusnak végül van gazdija? Megtartod szegényt?
10/12 anonim válasza:
ez perzsa örülhetsz szerintem tartsd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!