Szerintetek milyen macskafajta? Légyszi csak az válaszoljon aki ért a macskákhoz! Küldök róla pár linket:
Bemásoltam a linkjeidet az előző kérdésedhez... :)
ide :
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3613958-olya..
de rendes vagy Mecse :D
Amúgy igen házi cirmos:)
Utolsó válaszoló :
Az állatorvosok nagy többségben nem kvalifikáltak a fajták pontos ismeretére (tisztelet a kivételnek) mivel nem az a dolguk.
Csak úgy zárójelben megjegyezném hogy az én fél éves ragdoll cicámat le-szimáizta az állatorvos mikor a 2 fajta ég és föld plusz a 6 hónapos cicám több mint 4 kiló volt akkor, de szerinte "úgy nézett ki mint egy óriási sziámi merthogy hát azoknak kék a szemük". Szóval erről ennyit. Ettől függetlenül mint állatorvos remekül végezte a dolgát, míg a fajtákról lövése sem volt. Nem is bántam, nem azért mentem oda hogy azonosíttassam a cicámat :).
Mau tenyészet ha jól tudom egy van idehaza, plusz ezek a macskák eszméletlen pénzbe kerülhetnek. Kétlem hogy "csak úgy" véletlenül mau lenne a kis cicus.
Nagyon aranyos és tényleg elég nagy füle és vékony feje van, az arcformája is hasonlít a mauéra, de ennyi.
Ezt nem támadásként mondom, de ez kb. olyan mint hogy "nézd már, az út szélén találtam ezt a szfinx macskát". :)
Közben rákerestem arra a fajtára, mert annyira nem értek hozzá. De úgy látom ők inkább pettyesek, mint csíkosak :)
Mondjuk alapból egy kis cirmos hasonlíthat rájuk, általában ők még vékonyak nagy fülekkel.
Gondoltam, ha állatorvos mondja, akkor lehet benn valami, de jobban megnéztem a képeket és elég egyértelmű, hogy házi cica :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!