Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szoktatok így érezni?

Szoktatok így érezni?

Figyelt kérdés
Néha elfog a kétely h jó gazdi vagyok e. Nagyon szeretem a kiscicámat, rendesen tartom, benti cica, de néha sétáltatjuk is, mindennap simizzük, puszilgatjuk, kap rendszeresen új játékokat. Sajnos "egyke", de igyekszünk vele játszani valamennyit minden nap. De ennek ellenére néha olyan panaszosan nyávog (ivartalanított), meg durcis. Tök ritkán dörgölőzik. Más macskák is ilyenek?
2013. jan. 6. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:

szoktam. Meg azon is, hogy normális vagyok-e.

Mert a 3 kg-os négylábú az úr a háznál. Másik fotel, ha ott ő pihen. Ágyon 20 cm-es hely, nehogy szegény felébredjen..

Duzzogni az enyém is nagyon tud. Mert éjjel háromkor nem játszom vele..Mert a tele tál kaja mellett keservesen nyávog, mert még szeretne valamit. Szerintem ő sem tudja mit. :) Macska öntörvényű állat. Ennyire.

2013. jan. 7. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó gazdának ez eszébe juthat, mert a legjobbat akarja a macskának. De nyugodj meg, jó dolga van, benti ivartalanított macskák élnek a legtovább, akár 20 évet is. Bárcsak más macskának is ilyen jó gazdája lenne :)
2013. jan. 7. 07:04
 3/8 anonim válasza:
Szerintem jó dolga van, inkább azon gondolkodj el, neked milyen dolgod lesz egy idő múlva! Már most uralkodik rajtad - persze öntörvényű, de azért nevelhető.....Az, hogy ritkán dörgölőzik az lehet fajta kérdése is. nekünk mindig sima házicicánk volt és fiú. Na azok állandóan dörgölőztek, barátságosak voltak, aludtak az ölemben. Most van egy félig fajmacskánk és lány...Ne tudd meg...Csak akkor lehet simizni, ha kedve van hozzá, nem dörgölőzik, csak ha kedve van, és esze ágában sincs a közelünkben lenni túlságosan! Mindenben sokkal nagyobb a kontraszt a fiúhoz és a házimacsekhoz képest....hihetetlen. Egy igazi uralkodó, mi meg az alattvalói - szerinte.... :D
2013. jan. 7. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is szoktam így érezni. Gyakran felmerül bennem, hogy számítógépezés helyett inkább vele játszanék. Persze játszok vele így is, meg simogatom, puszilgatom, mert imádom. De az enyém nem szokott durci lenni, ha teheti, akkor jön az ölembe, dorombol, meg kelleti magát. :)
2013. jan. 7. 08:59
 5/8 etickett válasza:

Én is sűrűn érzek így!

Az én imádottamról nemrég derült ki, hogy veseelégtelensége van. Eddig is figyeltem minden rezdülését, de azóta...

Nagyon szeret kint lenni, főleg sötétben. Ha éjjel kettőkor jön rá a csavargás, akkor fogom magam és kiviszem. De még kint is csinálja velem azt, hogy rám néz, és nyávog. Annak ellenére is, hogy már megvolt a wc-zés (csak kint szereti a dolgát elvégezni), fára mászás, szomszédba-utcára való kukkolás, futkározás.

Biztos, hogy jó gazdija vagy, csak Őkelme ilyen természetű. Akkor hízeleg, ha kedve van hozzá. :)

2013. jan. 7. 09:54
 6/8 etickett válasza:
Ja, és az első hozzászóló első két sora nálam is aktuális! Inkább leesek az ágyról, csak nekik kényelmes legyen a fekhely az ágyon. Párom inkább fagyoskodik, ha lehúzzák róla éjjel a takarót (köztünk alszanak, hogy jobbról-balról fűtve legyenek). :)
2013. jan. 7. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A macska rettentő öntörvényű állat. Tőle ne várj hálát, ilyen a természetük. Nekem 2 van, mindig szoktam viccesen emlegetni, hogy igazából övék a lakás, én meg az albérlőjük vagyok::)
2013. jan. 10. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor rabszolga lettem. Hát ez van. De legalább gyönyörű :)
2013. jan. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!