A macskám brit rövidszőrű kandúr, szóval igen szép példány kéne hogy legyen. Ám vmi miatt igen sovány. Eszik, de nem hízik. A gerincét is érezni. Többször hígabb a kakija is. Mit tegyek, hogy hízzon?
Mit kap enni?? De ahogy mi is különbözőek vagyunk, a cicák is. Az én maine coon kandúrom is ilyen "rossz" evő, a gerincét én is tapintom.. De doki azt mondta, inkább legyen vékonyabb, mint dagi!!!!
Viszont a híg kaki nagyobb baj! Valamit nem emészt rendesen, de lehet, hogy vírus, betegség. Én azért megmutatnám orvosnak, hogy kizárj minden más betegséget.
Minőségi tápot eszeik, de nem akarom reklámozni. Kap alutasakosat is. A doki nekem is ezt mondta.
Végülis a féreghajtás nem árthat...
Egy cicát 3 havonta kell féreghajtózni, mert a ciőd talpán is vihetsz be férgeket (petét).
Nyugodtan reklámozd milyen kaját eszik, itt ki lehet írni!
Lehet a kajával van baj, lehet féreg is.
lehet, h félreérthető voltam, de amúgy rendszeresen féreghajtózva van!
ma reggel átvittem a macskát a dokihoz, aki inkább egy teljes vérképet javasolt. így holnap reggel levetetem.
amúgy brit macskáknak szánt Royal canint eszik.
a problémát sokáig abban láttam, h stresszel a lánytól, de most úgy látom, h valójában alig eszik.
azért mindenesetre furcsának tartom, h a tenyésztő azt mondja, h várj a 4. évig... mire?! én inkább megnézetem, mert msot a dokim mondta, h akár policisztás vese is lehet, amitől kedve jó, eszik is, ám sovány a macska. rettentően bízom benne, h semmi komoly, bár akkor meg az lesz a bajom, h mit is tegyek... aggódom
vérvétel majdnem tökéletes -
ez jó is, meg nem is....
hiszen nem derült ki, h komoly baj lenne, ám az sem, h nincs....
így szerdán megyünk egy uh-ra, remélem, h nem lesz semmi komoly, csak ilyen kis gebe a szerelemtől ( :o) )
képet nem tudok feltenni róla, de amúgy is hiába, mert a fotón nem látszik. azért nem kóros a soványság, csak sovány.
Szia! A vékony Coon gazdija vagyok. Sajnos nálunk úgy tűnik, betegség áll a háttérben. :( Holnap megyünk vérvételre, hogy kiderüljön, egyáltalán mi a probléma. Vannak komoly bajra utaló tünetek. :(
(A macska egyébként leinformált, normális tenyésztőtől származik, törzskönyves).
Szóval ha Te úgy érzed, valami nem stimmel a cicával a súlya miatt, akkor vidd el vizsgálatokra. Mindig van valami oka, hogyha nem elég husi egy cica. :(
Köszönöm a segítséget!
A Vetri-DMG nevű csepp mindent megoldott. 3 hónapig szedi a cicám, de már az első héten javulni kezdett, és egyre csak javul minden.
Egyre jobb húsban van, az evés sem problémás.
Szóval, ajánlom mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!