Mit gondoltok az amerikai rövidszőrű cicáról?
Van valami hasznos tapasztalatotok erről a fajtáról? Én már nézegettem ezelőtt, de szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy milyen véleményetek van róla.
Ha magamhoz vennék egyet, benti cica lenne. Az amerikai rövidszőrű ideális szobacica? Nagyon aktív? Egyedül jól elvan? Nincs más háziállatom (a teknőseimet kivéve, de fedett "terráriumban" vannak). Gyakran hallatja a hangját?
Szeretnék olyan cicut, ami nincs mindig a fenekemben, de ha szeretném, akkor ölbe tudom ültetni és simogatni. Ez a fajta ilyen típus? És ha nem, tudnátok ajánlani, olyat, ami ilyen?
Előre is bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszolok.
Szeretnék olyan cicut, ami nincs mindig a fenekemben, de ha szeretném, akkor ölbe tudom ültetni és simogatni.
A házimacska pont ilyen....
Miért nem veszel magadhoz egy nem kívánt, felesleges kismacskát, szebbnél szebbek vannak, mindenféle színben, nem betegesek.
A macskák nem olyanok, mint a kutyák, hogy na most egy kis termetűt akarsz vagy nagyot, vagy gyerekszeretőt stb... Leheletnyi különbség lehet a macskáknál méretben, viselkedésben már nem hinném.
Szeretnék olyan cicut, ami nincs mindig a fenekemben, de ha szeretném, akkor ölbe tudom ültetni és simogatni.
Bár ez lehet, hogy inkább egy plüssmacska tulajdonsága.
Az élő állatok ennél önállóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!