Most mit csináljak, hogy a cicának ne legyen rossz?
Van egy 3 hónapos,kandúr cicám.
Idáig teljesen normális volt,2 napja viszont kicsit furcsa.
Elkezdte tépni a szőnyeget és a függönyt,már a szőnyeg tele van ilyen kikarmolászott darabokkal.
Ráadásul ma reggel,nem az alomba hanem a saját ágyába csinált.(naponta cserélem az almot)
Egy idő után kiraknánk az udvarra,de az éjszakákat benn töltené.
Én igyekszem eltűntetni a károkat,amit csinált,de hogy ma az ágyába csinált,sehogy sem fogom tudni eltüntetni,mert kikellett mosni a plédet,és mire anyu haza jön,nem fog megszáradni.
És anyu kifogja rakni az udvarra.Én meg sajnálom.mert még csak 3 hónapos,de sokáig nem tudom fedezni a cicát mert nálam is kezd betelni a pohár.
Most mit csináljak?:(
Az oltásokkal és az ivartalanítással nincs gond,csak ő nem jelölget,hanem besz@rt.már bocsánat a kifejezésért.
ÉS ilyen kicsin nem lesz rossz neki kint?:(
Mióta van nálatok? Lehet, hogy két napja oldódott fel, és kezdi magát otthon érezni. Amit csinál, az teljesen természetes egy ennyi idős kismacskánál, játszik mindennel, és a játék hevében az alomig sem sikerül mindig eljutni. Ezt úgy tudod megelőzni, hogy időről időre felkapod a cicust, és ráteszed az alomra.
Egyébként most, hogy ilyen szép idő van odakint, a cica is jobban érezni magát a friss levegőn, mint a lakásba bezárva. Ha már nálatok van legalább egy hete, nyugodtan kitehetitek napközben a kertbe, hadd kergesse a pillangókat.
Igen,tudom hogy kint jobb lenne neki ilyenkor,de ő kóbor cica volt,úgy fogadtuk be,és lehet,hogy utálna kint lenni.
A cica ajtó meg jó ötlet,de hát anyuék nem fognak az 5-8 cm-s fa ajtóba lyukat csinálni.
A karmolászás meg a rongálás tényleg notmális.
Na de hogy becsinál a saját ágyába?? A cicák nagyon kényesek az ilyesmire, ez egyátalán nem normális! Én a helyedben erről megkérdezném a dokit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!