Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás után mennyire...

Ivartalanítás után mennyire lesz rossz a cicának?

Figyelt kérdés
A cicámat el fogom vinni ivartalanítani fiú cica fél év körül. Direkt hétvégére tervezem, hogy itthon lehessek vele mert azt hallottam, hogy szenvedni fog utána? De ez miben nyilvánul meg? Jó értem én hogy fájni fog neki, de nyávogni fog, vagy hányni vagy mi? Mennyi idő alatt heveri ki?
2010. okt. 26. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi másnapra kiheveri, elfogják altatni, majd mikor felkel kicsit dülöngélni fog,biztos mondja majd a doki, a mi cicánk például nem nagyon akart leülni gondolom mert fájt neki megha alulrol hozzányultunk,nert felakartuk emelni akkor nem tetszett neki, nyávogott, egy csepp vér volt is alatta, de ennyi, hát ami a hányást illeti, a mi cicánk mielőtt elaludt volna akkor is hányt, meg mikor itthon voltunk már vele, akkor is elég nagyot hányt, miközben aludt, de a doki szerint azért mert evett valamit,(egy kis tejfölt meg tejet adtunk neki aznap,mert sajnáltuk hogy 'éhezik':), nálunk legalábbis így volt nem biztos hogy hányni fog a tied is ha csak tényleg folyadékot adsz neki, semmi mást
2010. okt. 26. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Fúú hát borzalamasan rossz volt. Kitisztult a feje az altatástól és kb ott vége is volt a sztorinak mert többet semmi ivartalanítással kapcsolatos dolog nem történt. Nem nyávogott, nem szenvedett.
2010. okt. 26. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Elvittük 17-kor hazavittük 17:30 körül. Kicsit kába volt. Felkelt pisilni, míg kisétált az alomhoz oldalt fogtam nehogy eldőljön, pisilt , visszavezettem a helyére és kipihente magát, másnap már semmi baja nem volt. Semmi kaját ne adj neki sajnálatból sem, csak víz. Semmi gond nem lesz utána. A mi cicánk nem nyávogott.
2010. okt. 26. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Soha nem fogja kiheverni!!Te kihevernéd?
2010. okt. 26. 17:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Jaj most nem kell ilyen te kihevernéd szöveg, meg te mennyire szenvednél tőle meg hasonlók, mert tudod sok ember azért teszi ezt meg mert törődik az állattal, és nem azért mert kínozni akarja.

A többieknek köszönöm, akkor remélem az én cicám is ilyen hamar túl lesz rajta.

2010. okt. 26. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok 17:29-nek üzenem hogy mi se kinzásból mütettük meg hanem mert állandóan hajtotta a nőstényeket, verekedett más macskákkal és ezek miat egyszer nagyon megbetegedett,lázas volt, ki volt merülve, és így legalább most már nem kap el betegségeket amikbe bele is halhat
2010. okt. 26. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
így kell ezt felfogni nem ugy hogy most már nem ba....t!!
2010. okt. 26. 17:40
 8/12 Salx Narval ***** válasza:
A mi macskánkra tettek tölcsért, na azt aztán, nem viselte el.Kénytelen voltam levenni, mert megőrült tőle amikor észhez tért.Amúgy Egy kicsit tántorgott, aludt pár órát és kb 5-6 óra elteltével már ivott és sétálgatott, másnap már ugrált játszott.Pedig a miénk lány cica és azét az nagyobb beavatkozás.Ne aggódj és ne adj enni neki, tejet se,de ezt a doki úgyis mondani fogja.
2010. okt. 26. 18:00
 9/12 anonim ***** válasza:
A fiú cicák másnapra már teljesen jól szoktak lenni ivartalanítás után. A nőstényeket jobban meegviseli, mert ott nagyobb műtéti beavatkozást igényel.
2010. okt. 26. 18:09
 10/12 Norczy ***** válasza:

nekünk nőstény cicánk tavasszal lett ivartalanítva, miután kitisztult a feje már semmi baja nem volt, pedig a méhe is ki lett szedetve.

Amikor ébredezett rossz volt, azt hitte mindenki bántja, fújt, karmolt, támadott, majdnem átharapta az ujjam. De 2 nap múlva teljesen új cica lett. Bújt, hízelgett, csak a csupasz pocija utalt a műtétre. :)

2010. okt. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!