Ivartalanítás után mennyire lesz rossz a cicának?
Figyelt kérdés
A cicámat el fogom vinni ivartalanítani fiú cica fél év körül. Direkt hétvégére tervezem, hogy itthon lehessek vele mert azt hallottam, hogy szenvedni fog utána? De ez miben nyilvánul meg? Jó értem én hogy fájni fog neki, de nyávogni fog, vagy hányni vagy mi? Mennyi idő alatt heveri ki?2010. okt. 26. 17:02
11/12 anonim válasza:
Megértelek, én is nagyon izgultam, mikor a tavasszal emiatt vittem dokihoz a cicámat. Aztán minden úgy történt, ahogy itt már többen leírták: utána kába volt, dülöngélt kicsit, többször hányt és aztán sokat aludt. Másnap még kicsit félős volt, de egyébként mindent ugyanúgy csinált, mint máskor. Azóta szelídebb, de megmaradt az egyénisége. Féltem, hogy kis magányos lesz, de ugyanúgy elvan a többi cicával, akikkel az udvaron találkozik.
12/12 anonim válasza:
A fiú cicákat kevésbé viseli meg az ivartalanítás ,még varrataik sincsenek.Az egyedüli kellemetlenség az altatás utáni émelygés esetleg hányás lehet.Arra vigyázz hogy amíg nincs teljessen magánál ne nagyon ugráljon mert könnyen össze törheti magát.A mi cicánk másnap már olyan volt mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!