Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem rossz ez a cicának?

Holdtündér kérdése:

Nem rossz ez a cicának?

Figyelt kérdés

Szóval. Néhány napja tüzel a lakásban tartott 8 hós nőstény cicám.

Felhívtam a dokit, mondta hogy tartsam távol minden más macskától és ha lemegy róla, vigyem be és megműti(ivartalanítja). Persze, minden rendben, ezt megbeszéltük.

De nem rossz a cicának hogy nem tud közösülni? Lehet hülye kérdés, de neki nem olyan mint nekünk? Mikor nagyon szexelhetnénk van és nem lehet? Úgy sajnálom szegényt, úgy tartja a popóját az ivartalanított kandúrnak, az meg nem is foglalkozik vele. :)

2011. jan. 6. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, te mennyire szoktál szenvedni, de nekem azért mindig sikerült túlélnem, ha épp nem volt, aki megdugjon.:)
2011. jan. 6. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tüzel, akkor rossz nneki hogy nem szexelhet, persze. De nem úgy mint nekünk, ő nem élvezi a szexet. Nekik kifejezetten fájdalmas. A kandúroknak pikkelyes a hímvesszőjük, hogy ne tudjanak könnyen kicsusszanni a nőstényből, így nagyobb az esélye a fogamzásnak. Azért van hogy olyan szörnyen nyávognak közben...

De ha ivartalanítva lesz, akkor nem lesz rossz neki hogy nem szexelhet, azt sem fogja tudni mi az. :)

2011. jan. 6. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy tüskés a kandúrok fütyköse.

Csak érdekelt a dolog, mert sajnálom szegényt. Úgy berreg itt meg laposkúszásban közlekedik kitolt popóval. :)

2011. jan. 6. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj egyem meg! :) Nekem pont fordítva van, az ivartalanított kandúrom akarja állandóan meghágni a nem ivartalanított lány cicámat, aki mindig elmenekül. :/ Elég kellemetlen már. :(

Egyébként annyiból rossz neki, hogy nem tud eleget tenni az ösztöneinek, de nem hal bele. Ha ivartalanítva lesz, akkor meg egyáltalán nem fog neki hiányozni. Az én kandúrom is csak a dominanciáját fejezi ki ezzel.

2011. jan. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!