Mennyi ideig tartott amíg a cicátok megszokta az új kutyát?
Egy nagyon békés kutya érkezett hozzánk, aki egyáltalán nem inzultálja a cicákat.
Olyanoktól várok választ, akik már jártak ebben a cipőben!
Köszönöm!
Mázlista :)
Amúgy felnőtt a kutya.
Előző vagyok.
Ha a kutyád nem bántja a macskákat, a macskáktól függ, hogy elfogadják-e a kutyát. ;)
Külön tányér van,főképp hogy a cica húgyköves, ezért gyógytápot eszik, a kutya pedig dagi, úgyhogy light-ot. Meg amúgy sem ennének egy tálból szerintem, a cica képes lenne inkább éhezni.
Amúgy már szépen alakul a dolog. Csütörtökön jött a kutyus, és most már mindenféle atrocitás nélkül elsétál mellette a cica. Persze még tart tőle, de már nincs kiborulva.
Nekem szerencsére könnyű dolgom volt, mert a cicám imád minden kutyát:D Amikor a cica észrevette a kiskutyát egyből odarohant hozzá és nyalogatni akarta, meg játszani vele.. Nos, a kiskutya nem igazán méltányolta ezt és az első 1-2 napban ha a cica 1 méteren belül került hozzá akkor inkább elfutott:) De aztán már harmadik nap kb fél órára egyedül hagytam őket (egy szobába zárva) és ameddigre haza értem a kutya kész nyáltenger volt és együtt aludtak, na azóta szinte elválaszthatatlanok!
Aztán jött egy kismacska is (itt már felnőtt, szép nagy lett a kutyám) őt is egyből a "mély vízbe" dobtam. Hát én jobban féltettem a kutyát, mint a macskát, de szerencsére alaptalan volt a félelmem, mert a cica úgy viselkedett, mintha mindig is velünk lakott volna.
Szóval eddig mindig szerencsém volt!:) Most tervezek még gy kiskutyát, hát remélem, hogy vele is minden zökkenő-mentes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!