Aki nem igény szerint etet: hány napig tartott amíg a pici megszokta a napirendet?
Sajnos nekem muszáj volt napirendet felállítani, 7 hetes babám össze-vissza evett. És sosem ette meg a normál adagját de egyfolytában éhes volt, evett kicsit, utána a hasa fájt mert állandóan tele volt a gyomra. Nemrég dugó is keletkezett a gyomrában, ettől nem tudott kakilni, meg kellett hőmérőzni. Levittem dokihoz, aki az mondta, hogy neki kell a napirend, nála nem lehet alkalmazni az igény szerinti etetést. Nos, tegnap kezdtem el a 3 óránkénti etetést. Azóta rendesen kakil, megeszi a 100-120at 3 óránként, de közötte folyamatosan üvölt. Persze törődöm vele ilyenkor, felveszem, megsimogatom, puszilom, nem hagyom magára.
És ez a kérdés, hogy hány nap mire megszokja azt, hogy kb. 3 óránként egyen?
Borzasztóan hiányzik neki a cicd, de meg kell szokni mi is így voltunk ezzel. Persze nem kell olyan sarkosan azt a 3 órát betartani, hanem kb legyen meg a 3 óra. Csinálj vele olyan dolgokat ami szintén testi kontaktussal jár pl: babamasszázs, vagy fektesd magadra had hallja a szived dobogását.
Az első hét a legnehezebb utánna könnyebb lesz. 4-6 hét mulva már teljesen át fog állni. Kitartást kívánok, mert tudom ez nehéz állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!