Milyen lakásban cicát tartani?
Van sokféle állatunk, de mindegyik vagy akváriumban, terráriumban vagy ketrecben van (halak, gőték, rákok, víziagáma, törpesüni).
Azon gondolkoztam hogy ha vennénk egy cicát akkor ő hogy lenne a lakásban?? Mármint, nyilván őt nem zárnánk be sehová, de mit csinálna napközben amikor senki nincs otthon?? Nem unatkozna, meg rendetlenkedne? :)) Nem kakilna össze mindent? Illetve éjszaka nem mászik be az ágyba, alszik egyáltalán éjszaka a cica, vagy inkább fent van? Ti hogyan oldjátok meg ezeket? A konyhába bemehet? Ha igen, akkor nem eszik bele a kajába? Ezek érdekelnének engem :) Előre is köszi!!
Na megérkezett a kis új lakó hozzánk tegnap este!! :))
Nagyon tündéri, kis kedves bújós, első perctől használja az almot is, intelligens kis cica! 2,5 hónapos, száraztápot eszik, adhatok már neki alutasakos cicakaját is? mert ezt elfelejtettem megkérdezni... mit adjak még neki enni?
Illetve most akkor mi van a tejcsivel? mert olvastam azt is h árt a kismacskának, meg olyat is h amíg kicsi addig lehet (kell??) neki adni... ti erről mit gondolotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!