Mit tanácsoltok lakásban tartott macskáknál? Miként érdemes tartani?
Ha két hónapos, akkor ő már tuti szobatiszta:) Esetleg, amíg megszokja a helyet, pláne, ha nagyobb a lakás vagy több különálló helyiség van nem árt akár kettő vagy 3 alomtálcát is elhelyezni, ami persze később majd redukálódik 1-re. Úgy kell rászoktatni, hogy beleteszed és a kis mancsával megkapirgálod egy kicsit az almot és akkor fogja tudni, hogy oda végezheti a dolgát, mert ott el tudja kaparni:)
A függönyt nem minden macska veszi birtokba, de én biztos ami biztos eleinte leszedtem amelyiket féltettem:) Ált. nagy korukra lenyugszanak.
Terítő inkább ne lógjon le hosszan, h ne ingerelje, függönyöm nekem nincs a cicák miatt. Általában maguktól alomhoz szoknak csak bele kell tenned a cicát, és megkapargatni a lábával az almot. Én a fedett alomtálcát ajánlom: kevésbé tudja kikotorni az almot belőle és jobban megfogja a szagokat.
Tányérból inkább porcelánt vegyél! Nincs mellékíze, jobban szeretik a ciccek.
Fekhelyet ne vegyél úgyis ott aólszik ahol neki tetszik! Illetve én kibéleltem a szállító boxát, ha akar ott alhat. Én vágom a cicáim karmát, h ne tegyenek semmiben kárt! Erről azonban először az állatorvossal konzultálj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!