Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinyir engem ez a macska? Mar...

Kinyir engem ez a macska? Mar nem birom sokaig.

Figyelt kérdés

Szoval az van, hogy az egyik kollegam talalt ket macskat az autopalya mellett es hazavitte oket, de nekik mar van 3 igy oda kellett ajandekoznia oket.Az egyiknek talalt is gazdat, de a masiknak nem, es allatmenhelyre akarta vinni, de en meg a baratom megsajnaltuk es elhoztuk tole, mondvan hogy amig talalunk neki gazdat addig nalunk lehet.

Azota pokol az eletem... :(

A macska szo szerint a nap 24 orajaban nyavog (kiveve persze amikor alszik).

Azt hittuk ehes (megprobaltunk mindenfele kajat) de csak a tiszta csirkehust hajlando megenni azt is csak fel oras nyavogas-konyorges utan.

Aztan a masik, hogy megbeszeltuk a baratommal, hogy barhova mehet a cic, csak a haloszobaba nem (ott vannak a ruhak es hat egy perzsa cicarol van szo, es minden ruha tiszta szor).Erre minden nap reggel 4kor leul az ajto ele es orakig vinnyog meg kaparassza az ajtot addig amig mar teljesen kimegy az alom a szemembol es hulla idegesen kinyitom az ajtot, ekkor pedig befekszik az agyunkba.

Ne ertsetek felre, en nagyon szeretem az allatokat, ezert is hoztuk ot el, de valahogy az agyamban nem tudom oket elviselni.

Szoval a lenyeg az, hogy en szivesen megtartanam a cicot, de igy nem vagyok ra kepes, mert meg csak egy hete van itt es mar teljsen kimerultem mert ejszaka is nyavog es nem tudunk tole pihenni sem.

Mit csinaljak vele? Mi baja van?

Ha kell meg info barmit szivesen elmondok csak valaki kerem segitsen!!!!

Koszi

2009. aug. 17. 16:41
1 2
 1/19 anonim válasza:
77%
Én szeretnék egy sziámi cicát Hol laksz?
2009. aug. 17. 16:45
 2/19 A kérdező kommentje:

Hat ez perzsa :)

Es Nagy-Britanniaban :(

De edi vagy... <3

2009. aug. 17. 16:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

16:45 "es hat egy perzsa cicarol van szo, " nem sziámi..:)

Hát szerintem fényképezd le, hirdesd meg, biztos befogadja valaki! Lehet az a baja hogy kiakar menni a szabadba, nekem is van perzsám állandóan nyávogott a házban éjjel nappal kiakart menni.. kiengedtünk pár órára naponta és lenyugodott. De az is lehet hogy ha lány és tüzel..:) ( na akkor kibírhatatlan)

Mindenesetre ha úgy gondolod segíthetek, felteszel képet és én meghirdetem a netboardra,( állatvédők..) és keresünk új gazdit neki!:)

2009. aug. 17. 16:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

tényleg lehet, hogy éppen tüzel és az a baja...

Vagy ágyban aludt régebben mielőtt kitették, esetleg fél egyedül (gondolom hiányolja a másik macskát)

2009. aug. 17. 16:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy kicsit elveszettnek érzi magát, miután kirakták az autópályára nem csoda.

Van macskakosár?

Esetleg abba berakhatnál egy párnát, az néha beválik.

De az, hogy ennyit nyávog, nem gyakori.

Nézesd meg egy dokival, az is lehet, valamelyik csontja elrepedt. De ha semmiképpen nem tudsz ezen segíteni, biztosan akad majd, aki örökbe fogadja.

Próbáld meg az iwiw-en hirdetni, magyarok Nagy Brittanniában, hogy megoldható legyen az örökbe adás.

2009. aug. 17. 17:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Angliában van egy Cat protection nevű alapítvány.

Esetleg keresd meg őket ha annyira nem bírod, ők keresgélnek gazdit a cicáknak. Addig gondolom azért nálad maradhat, amíg nincs gazdi. De ha nem, akkor biztos befogadják.

Szerintem van valami baja, ezt abból gondolom, hogy nem eszik.

Mennyi idős ez a cica?

2009. aug. 17. 17:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

vagy ajánlom még a gumtree.com-ot. Én ott találtam magamnak cicát.

Sok sikert.

2009. aug. 17. 17:17
 8/19 anonim ***** válasza:
59%

A cica magányos,lehet, hogy fél valamitől, esetleg attól, hogy megint kiteszik valahová. Sokat kell vele foglalkozni. Nem hiszem el, hogy ez magadtól nem jutott eszedbe. Egy elhagyott macskáról van szó, ki tudja, mennyit szenvedhetett, szüksége van a szeretetre, simogatásra. Ezt KELL neki megadni, minél több törődést, és majd ha biztos lesz a szeretetedben, megnyugszik. De ehhez türelem és idő kell. Nem is értem, hogyan mondhatod magadról, hogy szereted a macskákat, ha képes vagy arra, hogy ennyire mérges légy rá.

Szeretet, törődés!!!!!!

2009. aug. 17. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

jah, tényleg:

az én cicám is utcáról lett összeszedve, és akkor is nyávogva jön utánam, ha boltba megyek, pedig az 3 sarokra van. Nagyon fél szegény, hogy én is kiteszem az utcára vagy nem jövök haza többet.

Lehet, hogy a tiédnek is valami ilyen baja van. És a másik macska is hiányozhat neki.

(A enyém kb 4 hónapos volt, mikor találtuk, és 3 hónapjába telt leszokni arról, hogy a fejemen aludjon, annyira közel akart lenni hozzám szegény... vagy akárkihez, mert bárkivel megcsinálta ezt. Mostanra már éjszaka kint van az utcán, és semmi baja, nem nyivákol az ajtó előtt.)

2009. aug. 17. 17:29
 10/19 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat.

Hat a baratnomnel volt 2 honapig a macska, es utana akartak allatmenhelyre vinni, viszont ezalatt az ido alatt elvittek allatorvoshoz, hogy minden okes e vele, meg megcsinaltak azt a mutetet neki, hogy nem eshet teherbe.Szoval egeszseges, es ki is szoktuk engedni az udvarra, de ott is csak 10 percig van aztan jon be es nez ram a nagy kek szemeivel, es nyafog. :'(

Ma reggel csinaltunk neki egy kis "kuckot" takarobol, de egyszeruen nem megy bele, mert csak az agyamban akar aludni.

Az a baj, hogy nem tennem fel igy internetre, mert ki tudja milyen alak viszi el szegenykemet, es en szeretnek biztos lenni benne, hogy jo helyre kerul, nem valami allatkinzo idiota kezebe.Viszont az ismeroseim nem akarjak ( a legtobbje mar megnezte de mivel folyton nyafizik, nem kell senkinek) :(

A cat prot. mar probaltam, de sajnos ahol lakunk itt mar tele vannak, igy azt mondtak hogy amig nem talalnak neki gazdat addig orulnenek, ha meg maradhatna.Meg en is szivesen megtartanam (megha a tulajtol rejtegetnem is kell, mert kinyir ha megtudja hogy van egy macskonk) mert edi am :) csak valahogy szeretnem megszuntetni a FOLYAMATOS nyavogasat...

(Az utolso hozzaszolonak: kepzeld igenis szeretem az allatokat, de ha az ember napok ota nem alszik napi 12 ora munka mellett,akkor meg a tulajdon sajat gyereke is fel tudja idegesiteni, nemhogy egy allat!Amugy meg ha nem szeretnem akkor be sem fogadtam volna, sot nem is vennek neki allandoan fogara valot, es nem is irnek ide megprobalni kideriteni, hogy mi baja van.Kosz a nagy semmi hozzaszolasodat!)

2009. aug. 17. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!