Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem kell senkinek egy 6...

Miért nem kell senkinek egy 6 éves cica?

Figyelt kérdés
Kolinál él pici kora óta,mert a gazdái elköltöztek, és ittfelejtették őket, egy nayát két kicsivel. Az anya nagyon öreg volt,így nemsoká el is kellett altatni, aztán az egyik lány nemrég eltűnt. Márcsak egy van, egy IVARTALANÍTOTT, SZOBATISZTA, BŰBÁJKEDVES, TELJESEN EGÉSZSÉGES lány cicus. Én 5 cica mellé nem hozhatom haza,a szüleim nem mennének bele. Hidetem kb. 2 éve,de senkinek sem kell. Miért?
2009. aug. 15. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, ez nagyon jó! Gratula, biztos nagyon jól fogja érezni magát végre egy gazdi mellett.
2009. aug. 16. 12:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi. Énis annyira örülök! :):):)

Hát tényleg nem öreg még, egyátalán nem látszik rajta, hogy már 6 lesz, a fogai sincsenek megkopva sem, egészséges mint a makk:)

2009. aug. 16. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lett gazdija? :)
2009. aug. 16. 14:08
 14/21 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmet megkérdeztem, hogy nem-e tud valakit. Körbekérdezett, és kiderült,hogy a barátja pont idősebb cicát keres. A lényeg az volt,hogy megfogható,szép, egészséges cica legyen. Eljött,megnézte, beszélgettünk, és neki adom a cicát, nagyon jó helye lesz:)
2009. aug. 16. 15:03
 15/21 A kérdező kommentje:
"Sissy már azóta Komádi felé tart. Nagyon fog hiányozni:'(. Ő sem értette,hogy miért adtam oda egy idegennek, de nem volt ideges,csak sírt amíg látott, mert jött volna hozzám. Rossz érzés volt, de jobb lesz így neki:)."
2009. aug. 17. 09:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy lett gazdija, de azt nem igazán értem, hogy sikerült éjszaka 23:15 és ugyanaznap 23:55 között körbekérdezéssel gazdit találni neki....
2009. aug. 17. 12:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudod, MSN és a többi.
2009. aug. 17. 13:25
 18/21 A kérdező kommentje:

Telefonon beszéltünk. Már előtte is,csak én azt hittem,hogy nem fog kelleni neki, és azért tettem fel a kérdést itt.

Már kaptam róla infókat is, elvitték orvoshoz, kapott oltást,féregtelenítést(ezek épp aktuálisak voltak). Fogkőeltávolításra fogják vinni. Máris imdja az új gazdi, egyfolytában dorombol, és az ölében dagaszt. Mondta a gazdija,hogy tényleg szobatiszta, nem is gondolta volna(én mondtam!). Egyszer se pisilt vagy kakilt be, csak az almot használja. A többi cicával is nagyon jól kijön,nem is fújt Rájuk.

Teljesjogú szobacica és családtag lett...

Ő sem és én sem gondoltam volna...

2009. aug. 17. 15:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A sok rosszban egy kis Happy End!

Mint már írtam Sissy, aki egy szoboszlói kolinál élt, gazdis lett.

Azóta megjárta Görögországot, ahová új gazdijaival nyaralni ment:) Kapott oltást,féregtelenítést(pont esedékesek voltak neki), ágyban alvós, dorombolós,gazdikedvence-cica lett. A képeken is látstik mennyire elégedett:)

Ez a gazdira találás a véletlen műve volt...a kishörcsögeimet aki elvitte, tőle kérdeztem meg,hogy nem-e tud valakit, és pont tudta ezt a tuti helyet,ahová felnőtt,szelid cicát kerestek...meg is találták:)

2009. szept. 12. 18:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ilyen híreket olvasni kívánok a cicának hosszú boldog életet!!!!
2009. szept. 13. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!