Érdemes megműteni a cicámat?
Autóbalesetet szenvedett a 7 éves macskám. Eltört a medencecsontja. Amikor hazajött húzta a lábát és nagy fájdalmai voltak, de dorombolt, ivott, evett, jó kedve volt így nem vittük el az állatorvoshoz. Olyan 4 nappal később lábra ált, igaz sántikálva, de ment. Viszont széklete nem volt. Sírt a WC-N próbálkozott így elvittek a dokihoz. Volt röntgenje, és beöntése is. A lábát nem műtötték. A beöntés után már volt széklete, de nagyon kevés és most megint semmi. A műtét elég költséges lenne és a szüleim nem mernek kidobni ennyi pénzt ugyanis a doki azt mondta, hogy még így se biztos a felépülése. Nagyon szeretem ezt a cicát, vele nőttem fel. Nem vagyok még kész elveszíteni. Történt már valaki kis kedvencével hasonló eset? Szerintetek érdemes lenne belevágni a műtétbe? Elég szívós macska és már szinte családtag. A kivizsgálás 7ezer Ft volt, a beöntés 25 ezer Ft, a műtét pedig 40ezer Ft körül lenne..
18/L
Igazából szokták mondani, ebcsont beforr. Ugyanígy vannak a macskák is.
Ha nem műtenétek meg, erős fájdalomcsillapítókkal felépül magától is, de bicebóca marad.
Egyik ismerősömnek pont ugyanígy járt a macskája, biceg de azon kívül egészséges szerencsére.
Persze nem azt mondom hogy ne műtessétek meg. Sokkal jobb lenne neki úgy, és persze a ti felelősségetek gondozni.
Ezzel csak azt akartam mondani hogy ha nem viszitek el megműteni ilyen-olyan kifogásokkal, legalább enyhítsétek a fájdalmát. Azért nem kakil mert fáj neki, inkább visszatartja.
De hosszú távon a műtét éri meg. Gondolhatod menyi idő míg összeforr a csontja, ilyen hosszú ideig fizetni a gyógyszereket még drágább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!