A cicámat sajnos elkapta tegnap egy kutya. Tudnátok tanácsot adni? Nem tudom mit tegyek.
Szerencsére megmaradt szegény, de elég csúnyán eltört az egyik lába. Ma elvittem állatorvoshoz, röntgen készült, amit még nem láttam de a doki szerint a gipszelés kizárva és a műtét sem biztos, hogy rendbehozná mert meg növésben lévő kiscica igy nem tudom mennyire jó otlet csavarral megoldani. Ráadásul anyagilag sem igazán tudom megengedni most a műtétet... Szerintetek, ha megkérem, hogy valahogyan rögzitsék van rá esély, hogy begyógyul magától?
Állitólag szivós állatok, annyira szeretném ha rendbejönne...
Természetesen az orvossal is megbeszélem holnap amikor megyek megnézni a röntgent, csak nagyon aggódom a cicusért és addig is kiváncsi vagyok mások véleményére is, hátha segit a döntésben.
Köszönöm én is ebben reménykedem,nagzon fogok vigyázni rá csak gyógyuljon meg és ne veszitse el a lábát,nem baj ha sántikálni fog, csak jöjjön rendbe..
Hát szívós állat persze, mi emberek is szívósak vagyunk, mégis összecsavaroztatom a kezem, ha úgy tört el.
Biztos lehet az orvostól részletfizetést kérni!
És legközelebb jobban vigyázz a cicára!
Ha benne van a pakliban, akkor pedig anyagilag is számolj rá!
Nálad fogyó eszköz a macska, mindegy hogy eggyel több, vagy kevesebb!
Ha egy állat orvosi ellátás után pl kíméletes mozgásra van utalva, akkor akár kijáró, akár nem, bent kell tartani. Akár ketrecben is.
Hogy növésben lévő állat csontjára milyen hatással van egy csavar, azt csakis az orvos tudja. Ha káros lenne, talán nem ajánlaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!