Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szoktassam le suket...

Hogyan szoktassam le suket cicamat a harapasrol?

Figyelt kérdés
Nagyon agressziv szegeny pedig sose bantom. Csak akkor lehet simozni ha alszik. Ez nagyon hianyzik nekem, nem veletlen lettem macskatarto.Talalt cica kicsi volt meg amikor megtalaltuk .lehet rossz babakora voltt?
2012. okt. 24. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos a gyerekkora miatt. Ő ilyen, szerezd így, ahogy van. Nekem is van egy macskám, aki egyszer őrjöng, ha hozzáérek, máskor meg nem lehet levakarni, ezért bírom, mert olyan egyedi :)
2012. okt. 24. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez nem normalis hogy amikor lepihen az ember akkor felni kell tole, hogymikor tamad.nagyon csunyan beleharap egy egy kilogo testreszbe.. Ha nem figyelunk eppen oda es bekkattant perceit eli nekitamad a vadlinknak kezunknek vallunknak szemunknek arcunknak. Fajdalmas nagyon..
2012. okt. 24. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán játszani akar, de az anyja nem tudta neki megtanítani, hogyan kell, mert korán elválaszthatták és talán testvérei se voltak. Nem szeretnél mellé még egy macskát? Tanulhatna tőle.
2012. okt. 24. 19:07
 4/4 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe Jackson Galaxy: Pokoli macskák c. műsorát. Sokat lehet belőle tanulni!
2014. márc. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!