Hogy szoktassam le a cicámat a "beszélgetésről"?
Figyelt kérdés
Cicámnak be nem áll a szája, ha hozzászólok, mindig válaszol. Ez kimondottan édes dolog, mert mindig pürrögve beszél, de egy idő után nagyon tud idegesíteni, mikor kb 1 percig mondja folyamatosan. Engem nem zavarna, mert imádom, de a párom kikészül tőle.
Lehet azért csinálja, mert kiskorában mindig beszéltem hozzá? (Meg most is)
Nem lehet valahogy lecsendesíteni?
2009. aug. 11. 08:51
11/21 anonim válasza:
Nem fogod tudni leszoktatni róla, hisz te nevelted rá. Egyébként is igazságtalan dolog lenne. Felelôs vagy a cicáért, ezért ne tedd kockára a biztonságát. Sajnos a férfiak többsége valóban annyira labilis, hogy képes féltékeny lenni egy macskára is. Ez nagyon szomorú. Legyél te az okosabb nála, de állj a sarkadra. Sajnos ilyen ügyekben át kell ôket veri ahhoz, hogy azt higgyék, hogy igazuk van. A cica biztonsága legyen a fontosabb!
12/21 A kérdező kommentje:
Ő is a legfontosabb! :)
2009. aug. 11. 16:38
13/21 anonim válasza:
Akkor ez viszont már egy erkölcsi kérdés: Az az állat a fontosabb, akit te akartál magadhoz venni és felelőséggel tartozol érte egész élete során vagy az a fontosabb, aki ezt a felelősséget kockára teszi a saját hiúsága miatt. Szerencsére nem kell választani, csak okosan megoldani a helyzetet. Tapasztalatból mondom, ha most nem állsz ki az erkölcsi igazadért, akkor a továbbiakban nem sok mindenben lesz döntésed. Harcolj az igazadért és meglátod, hogy a férfiak sem a meghunyászkodó és sarokban lapító nőket szeretik, hanem azt, aki az élete árán is megvédi a szeretteit.
14/21 A kérdező kommentje:
Sarkamra álltam, tegnap óta a cicámmal alszom, nem vele. Engem nem zavar ha beszélget, sőt! Imádom hallgatni akár egész éjjel is. Hát így oldottam meg :)
2009. aug. 12. 14:00
15/21 anonim válasza:
Hat, azert ez nem 100%-os megoldas. Ezzel csak azt erheted el hogy meg feltekenyebb lesz a cicara.
Ettol fuggetlenul, igazad van.
16/21 anonim válasza:
Jól tetted, hogy a sarkadra álltál!:) Húúúú, ha az én párom csinált volna ilyet...nem csak simán szakítok, hanem megtudta volna, mi a magyarok istene:D Mondjuk én "állatos" szempontból mindíg elég khmmm..... erőteljesen reagálok ha ilyeneket hallok, pláne, ha szembekerülök olyannal, aki megcsinálta, úgyhogy szerencséje van a párodnak, hogy te nem ilyen vagy:D:D Szerintem próbáld meg megértetni vele, hogy beteges az, ha egy macsekra féltékeny, mert nyilván máshogy szeret az ember egy macskát, és máshogy a párját, ahogy a gyermekeidet is másképp szereted. Vagy köss vele alkut: ha ő is kibírja néma csöndbe 1 hónapig megpróbálod leszoktatni róla a cicust is :D ha meg nem bírja (nem fogja) ne reklamáljon:D
18/21 A kérdező kommentje:
:D
Ezen én is jót mosolyogtam.
Kösz a tippet :)
2009. aug. 13. 13:52
19/21 anonim válasza:
MÁZLISTA! Nekem a 6 cicám közül egy se beszél.
20/21 anonim válasza:
Első vagyok.
Mivan a cicákkal?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!