Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy szoktassam le a cicámat...

Hogy szoktassam le a cicámat a "beszélgetésről"?

Figyelt kérdés

Cicámnak be nem áll a szája, ha hozzászólok, mindig válaszol. Ez kimondottan édes dolog, mert mindig pürrögve beszél, de egy idő után nagyon tud idegesíteni, mikor kb 1 percig mondja folyamatosan. Engem nem zavarna, mert imádom, de a párom kikészül tőle.

Lehet azért csinálja, mert kiskorában mindig beszéltem hozzá? (Meg most is)

Nem lehet valahogy lecsendesíteni?

2009. aug. 11. 08:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a párodnak el kell fogadnia ezt! Biztos van olyan ami meg téged zavar az ő életében.
2009. aug. 11. 08:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is a barátodnak kéne túlélnie azt a durva egy percet:) az én cicáim is beszélnek - sztem attól, hogy ahogy te is, én is rászoktattam őket kis koruktól - és jókat röhögök, főleg, amikor ,,egymás szavába vágnak" :)))
2009. aug. 11. 08:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én örűlnék ha a cicám ennyit beszélne!:)
2009. aug. 11. 08:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem édes :) az enyémek is ezt csinálják

ha a cicát zavarná, hogy a párod beszélget, akkor leszoktatnád a párodat róla?

2009. aug. 11. 09:00
 5/21 A kérdező kommentje:

Csak akkor zavarja pl. mikor elaludna, erre besétál a cica és mondja a magáét amíg el nem ér hozzám. Mikor odafekszik mellém, már elhallgat és dorombol.

Ha nem jöhet be a szobába, akkor az ajtó előtt nyomja akár órákig is.

Borzasztó aranyos, imádni való :)

De az tény, hogy néha kicsit sok.

Amiért kicsit visszavennék belőle, mert egyszer előfordult, hogy emiatt kitette őt a párom és szegény nem tudott hazajönni, szomszédok mondták, hogy minden éjjel a kapu előtt vár én meg halálra kerestem nappal, de nem találtam. Ez ment 1 hétig. Nagyon féltem őt.

De sok esélyt nem látok, hogy le lehetne szoktatni, csak gondoltam megkérdem, van-e valakinek valami ötlete erre?

2009. aug. 11. 09:05
 6/21 A kérdező kommentje:

Ja és a cicám utálja a páromat, úgy veszem észre ez kölcsönös, de nem igazán érdekel. Én cicám.

Neki egy Labradorja van akit lakásban tart mert fél az udvaron, fél a sötéttől, fél a macskától.....

Én is sokat nyelek, csak nem akarom, hogy még egyszer előforduljon, hogy a cica az utcán végzi, miközben én alszom.

2009. aug. 11. 09:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért nem kedveli a cicád a párod mert érzi, hogy ő se őt.

Vagy féltékeny a cicád!

2009. aug. 11. 09:11
 8/21 anonim ***** válasza:
10%
Bakker,ha nem hagy aludni én is kiraktam volna!
2009. aug. 11. 09:14
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

Hat, ha az en parom az en cicamat tette volna ki igy, ha meg nem hazassag, akkor abban a pillanatban hagytam volna ott.

Ha hazassag, akkor roppent is volna be a vallas.

Azt gondolom, ha ennyire nem toleral teged, hogy igy banik azzal, aki neked fontos, akkor valojaban nem szeret.

Ugyhogy te cicad vagy sem, komolyan elgondolkodnak a helyedben, ha siman kitette, egy "kedves" pillanataban nem-e viszi olyan messze, ahol mar nem talal haza? (vagy meg rosszabb)

Egyebbkent meg, valojaban azt csinalsz, amit akarsz, hiszen "az csak egy macska, nehogymar fontosabb legyen mint egy ember!".

Egyebbkent, gondold el, a gyerek meg egesz ejjel sirni fog! (Azt hova rakja majd?)

2009. aug. 11. 09:30
 10/21 A kérdező kommentje:

Van már gyerek, vele persze nem így viselkedik.

Egyszerűen féltékeny a cicámra. De megmondtam neki ha még egyszer előfordul, a kutyát ne nagyon keresse utána.

Én meg kénytelen vagyok azt szagolni egész nap meg a szőrét pucolni mindenhonnan, nehogy a baba szájában landoljon.

Szóval megvan a macska kutya harc, de ha én ennyit tűrök ugyanezt várom el.

Tehát nem lehet leszoktatni :)

2009. aug. 11. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!