Hogyan szoktassam vissza a cicámat a macskawc használatára? Miért kint végzi el a dolgát?
Figyelt kérdés
Amióta szilikonos almot tettünk az almába nem akarja használni egy darabig még tetszett neki, de már kikéreckedik a kertbe.Mit csináljak hogy visszaszokjon?2012. okt. 25. 10:24
11/14 A kérdező kommentje:
De a dobozból is ki kell szedni ha dokihoz visszük, és akkor nem árt ha van póráza.az enyém anélkül is megijed mindig ha meglátja a dokit és elbújik.Még nincs szállítóbox de eddig házhoz jött a doki.Mindenképp bekell szereznem azt is mert költözni fogunk.
2012. okt. 25. 17:44
12/14 anonim válasza:
Én is elégedett vagyok az Aldis alommal. Bár már egyik cica sem használja, de azért a biztonság kedvéért van kirakva, ha mégis benn végezné el a dolgát.
Egyébként nem szép dolog a cicát kiszakítani a saját megszokott környezetéből, pláne akkor nem ha megszokta hogy kertben játszhat és be akarod zárni egy panelba. Abba egy cica, aki megszokta, hogy kijárhat bele is őrülhet. Szóval ezt jobb ha átgondolod, mielőtt önző módon költözteted szegényt. Én értem, hogy szereted, de hidd el hogy azzal teszed a legjobbat neki, ha otthon hagyod ha elköltöznél.
Nekem is van két cicám, és tisztában vagyok vele, hogy költözésnél a szüleimre kell hagynom, bármennyire fáj is.
13/14 anonim válasza:
Csakis hordozóba vigyétek dokihoz. Csatlakozom az előttem szólóhoz.
14/14 anonim válasza:
A macska nagyon ragaszkodik a házhoz, ahol eddig élt. Egy kijárós macska iszonyúan szenvedni fog a panelban. A szomszéd néni panelba költözött. Vitte a cicáját is. Annyira nem bírta a cica a panelt, hogy a néni odaadta a szomszédjának. Ott megnyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!