A cicam gyogytapot kap hugyuti gyulladasa miatt ami az ivartalinas utan kapott, de miert csak 35 grammot ehet egy nap? Ez reggelire is keves neki! Egy alutasakos 100 gramm es azt is potolni kell meg szarazzal.
Figyelt kérdés
Egesz nap es ejjel is ordit mert ehes szegeny..2012. okt. 15. 18:26
11/14 A kérdező kommentje:
Cat chow szarazat whiskas konzervet amin tudom valtoztatni kell de valami koztes arut keresek mert a R.C megfizethetetlen. Etteremben dolgozom es csirkemellet szoktam hazahozni neki. Nyers husit is kap heti egyszer keveset csirke szivet meg majat zuzat..
2012. okt. 15. 22:54
12/14 anonim válasza:
A cat chow az jó szerintem... ÉS abból is van urinary ivartalanított cicáknak, ha a mellé kap nyers húst, akkor nem kell a méreg drága táp!!!Az RC meg tapasztalataim szerint csak szimplán szar... HA már ez az árkategória, akkor acana...
13/14 anonim válasza:
Ez fura. Az én cicám is RC gyógytápon él, de 80 gramm a napi adagja. Semmi mást nem kap mellé. A 35 rettentő kevésnek tűnik.
14/14 A kérdező kommentje:
Kb egy honapig meg ezt adok neki mert bizom a dokiban. A tobbi ivartalanitott macseknak valo tap is savanyitja a vizeletet? Hetfon viszem kormot vagatni es akkor is megprobalok vizeletet vinni es akkor mar azert latszani kene a szamokon hogy javul e.. Erdekes a kis goreny mert ha vele vagyok egesz nap akkor alomba pisil. Igaz tobbszor beteszem, es ha hallom hogy "dolgozik" akkor egybol kiveszem utana..
2012. okt. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!