Két kiscicám van (10 hetesek kb. ). Milyen eledelt ajánlotok nekik?
Nincs pénzem prémium minőségre állandóan, de nagyon olcsót sem akarok, ha az borzalmas minőségű.. Kellene tanács száraztápra és konzerves/alutasakos eledelre is.
(Van két vadászgörény is, az se lenne utolsó szempont, h azok is megegyék, azok a válogatósabbak egyelőre :) de ez már tényleg megoldható máshogy is)
Viszkász, kitekat friszkíz! Mind a legalja minőség! Csak a marketing.
Esetleg speckó állateledel boltba nézz neki valami jobbat. Azok a jobbak, amiket nem lehet minden sarki abc-ben kapni.
Kedves Vicuska87!
Tudsz valami megbízható márkát ajánlani? Speckó állateledel boltnak számít a Fressnapf? Mert oda pont holnap készülök, addig gyűjtöm az infókat, mit érdemes venni :)
Köszönöm.
Majd utánaszámolok, először mindenképp kis adaggal fogom megpróbálni, még nem tudom, mennyire válogatósak, hiába éri meg a 10 kiló jobban, ha egyáltalán nem fogy :)
A konverves, alutasakos eleségekkel kapcsolatban nincs még valami hasznos infód neked vagy valakinek?
Nyers csirke, illetve pulyka mell, fagyasztás után.
A Felix alutasakos, ami egy nagyon ellenőrzött minőség, inkább közép kategória. A miamor alutasakos vagy konzerves is jó. Aztán vannak a premiumok, Schesir, Animonda? Real Nature.
Az szupermarketes tápokat felejtsd el! Szárazból acana, (igaz, drága, de kevesebb kell a jó minőségűekből)Josera, Happy cat,brit ..
Az összetételt nézd: hússal kezdődjön,ne legyen gabona benne, max rizs (kukorica se).. a többiről már olvastál.
Az Aldiban van elég jó konzerv, azt hiszem shah.. 60% hússal; én ott vettem eddig a tasakost is, abban se cukor, se gabona, se tartósító, se ízfokozó nem volt (most eltűnt..). A miamor jó, almo nature még jobb, de az csak kiegészítő, shesir is ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!