Ez lehet hülye kérdés, de megmelegíthetem mikróban a cicámnak az alutasakos eledelét? Szegényt úgy sajnálom, hogy a hideget eszi. :D Vagy ez nem zavarja?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 21:13
1/10 anonim válasza:
dehogy zavarja. kaja-kaja, egyremegy.
2/10 anonim válasza:
Ha nem a hűtőben tárolod, vagyis legalább szobahőmérsékletű akkor nem kell/szabad melegíteni.
3/10 A kérdező kommentje:
Spejzban ami most elég hideg. :/
2012. okt. 9. 21:41
4/10 anonim válasza:
Szobahőmérsékletre melegítsd fel, ne melegebbre.
5/10 anonim válasza:
Mielőtt felbontod, tedd bele forró vízbe. Én úgy vettem észre, hogy a mikrózott konzervet mintha nem ennék olyan szívesen (és nem azért, mert forró). Úgy csinálom én is, hogy egy kisebb konzerves dobozba rakom a kimért adagot és azt állítom forró vízbe.
6/10 Mecse válasza:
Azért nem nagyon ajánlott melegítgetni a kaját a cicádnak, mert ha esetleg túl melegre sikerül és a macska száját megégeti, akkor esélyes hogy soha többet abból az eledelből nem fog akarni enni mert összeköti az illatát a fájdalommal.
A forró vizes ötlet nagyon jó, az melegít rajta annyit hogy kompenzálja a spájz hidegét szobahőmérsékletig :)
7/10 Vicuska87 válasza:
Vagy melegvízbe teszem, vagy a radiátorra!
Hidegen semmi szín alatt se add oda nekik, nem egészséges!
8/10 anonim válasza:
de remélem nem tasakostól tetted/teszed a mikróba...
(fémborítású belül a tasak!)
:)
9/10 anonim válasza:
hidegen nem egészséges....
és a vadon kószáló cicáknak ki melegíti meg az egeret? vagy a jótékonykodó nénikék által kirakott kaját?
ha mondjuk elkapta és elviszi magával, akkor kihűl télen a szerencsétlen rágcsáló, nem?
10/10 anonim válasza:
A macskát melegítsd meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!