Milyen cicatápot javasoltok? Segíteni akarok a lehető legjobbal.
A nagymamám vidéken él, idős, és sajnos nagyon szegény. Igyekszünk neki segíteni, pont tegnap volt ott anyukám, és ő mondta, hogy a 2 cicájának sokszor egy kis tejen kívül nem tud mást adni :(
És mivel most pár hétig nem megyünk hozzá, szeretnék rendelni cicatápot, jövő hétre el is tudnám postázni. (a postaktg. most nem szempont)
Na szóval olyan 6-7 ezer forintot rászánnék, a lényeg, hogy valami normális minőség legyen, de lehetőleg minél nagyobb kiszerelésben, ami még ebbe az árba belefér.
Én is nézem a webshopokat, de ha tudtok valami jó akciót ajánlani, akkor légyszi küldjétek el a linket!
Első, a Fressnapf nagyon drága. Még az akciós ár is magasabb annál, mint amit én linkeltem.
Harmadik, ez több mint a duplája annak az összegnek, amit írtam. Az én kutyám Acana-t kap, szóval tudom, hogy mik a prémium kategóriásak.
De azért én ennyi pénzt nem szeretnék kiadni a cicakajára. Inkább segítek a nagyimnak pl. fát venni télire, de mint írtam 6-7 ezret rászánnék arra, hogy vegyek egy nagy adag tápot, ami kitart pár hónapig.
Hehehe, hát ez vicces!
Te megkérdezed, hogy szerintünk melyik a jó...
Itt a válaszolók 90%-a a Joserát ajánlotta, ami egész jó... erre te megrendeled a purinát, ami egy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!