Valaki segítsen! Mit tudok ilyenkor csinálni?
Örülök hogy meglett a cicád! :)
Vlsz. hogy már megvetted a macskahálót, de gondoltam leírom ezt akkor is, hátha valaki másnak majd segít.
Én a 4. emeleten lakom, és nekem külön szúnyoghálós ajtó volt feltéve az erkélyajtómon kívülre hogy ki lehessen járni de szellőztetni is lehessen a rovarok hada nélkül. Az összes többi ablakomon is sima szúnyogháló volt.
Szóval, gondoltam nem lesz semmi gond a cica + sima szúnyogháló párosításból. Tévedtem, de nagyot. A macskámnak pár szellőztetési alkalomba telt mire kitalálta hogy az ő karma áthatol a szúnyoghálón és mire észbe kaptam kirohant az erkélyre. Szerintem öregedtem 30 évet az alatt a 10 másodperc alatt. Kirohantam utána, ő meg annyira megilletődött a "külvilágtól" hogy vissza is rohant azon a szakadáson amin kijutott.
Amióta ez megesett, az összes szúnyoghalót lecseréltem acél szúnyoghálóra :) Így lehet nyugodtan ablakot nyitni bárhol, az acélhálót nem viszi a cicám karma (pedig megpróbálkozott vele azért :D). Ugyanolyan finom szálú mint a "rendes" szúnyogháló szóval ugyanúgy átlátsz rajta, teljesen ugyanúgy néz is ki, csak macskabiztos :).
Így rovarok kint, cica pedig bent tud maradni. Én is macskahálót akartam először, de akkor nem lehetne ablakot nyitni mert amikor szúnyogok vannak akkor teljesen ellepik a környéket, a melegtől meg nem lehet aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!