Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszédom megmérgezte a...

Szervál kérdése:

A szomszédom megmérgezte a cicámat aki kb 3-4 napig szenvedett. Bosszút szeretnék állni! De hogyan?

Figyelt kérdés

A kiscicám egy nap a szomszédtól jött vissza hozzánk,és mint aki részeg úgy járt...Csak aludt,nem tudott inni, a fekhelyére pisilt, próbáltuk etetni itatni, de csak tejet tudtunk neki adni..sem husit semmit nem volt képes megenni

:( Ma reggel a cicám már megmerevedve feküdt az ágyában...Megígértem neki hogy ezért még bosszút állok..csak kérdés hogy hogyan...

2012. szept. 8. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A macska nem biztos, hogy azért dorombolt, mert jobban volt. Sőt a helyzet az, hogy a haldokló macskák bizony dorombolnak.

Amúgy szerintem is orvoshoz kellett volna vinned. De ezen már kár rágódni. Nagyon sajnálom, ami a cicáddal történt :(

Bosszút állni pedig teljesen felesleges. Nem lesz tőle neked sem jobb, és már szegény cicuson sem segít. Először is nem tudhatod, hogy tényleg a szomszéd mérgezte-e meg. Illetve lehet vétlen mérgezés is, nem feltétlenül szándékos. Lehet hogy mérgezett egeret fogott meg a macskád és azt ette meg, és ez okozta a halálát.

Itt az ősz, ilyenkor sajnos sokan felelőtlenül kiteszik az egérmérget és nem azért mert macskákat akarnak mérgezni, csak sajnos sokan nem gondolják végig, hogy milyen károkat okozhatnak ezzel.

Nekem is mérgezték már meg cicámat, szóval átérzem a helyzeted. De a bosszú akkor sem megoldás.

2012. szept. 10. 16:12
 12/13 anonim válasza:
100%

miért hagytad szenvedni a cicát 3-4 napig? Ha azonnal orvoshoz viszed, még lehet,hogy élne. Ha pedig úgy látta volna az orvos, hogy nem tudja megmenteni, akkor még mindig jobb lett volna az altatás, nem a 3-4 napos haldoklás. Szegény cica:(

Ne legyen legközelebb, de ha mégis, azonnal irány az orvoshoz!!

Bosszút állni? Ugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy ettől a cicádnak jobb lenne?

2012. okt. 1. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
31%

Ugyan olyan elmebeteg vagy, mint aki megmérgezte!

Már bocsánat! Tudom, nem most történt, de mindig kiakadok, ha ilyet hallok!

Kívánom neked, hogy, érezd át, amit az a szerencsétlen.

Feküdj magatehetetlenül fájdalmak közepette, és senki ne hívjon rád orvost, csak kinálgasson egy kis levessel.

Mélyen felháborít, dühít, és lehangol, amikor így viselkedik valaki. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jobb lenne az állatoknak nélkülünk.

Mindenkitől elnézést kérek, akit ez érzékenyen érint.

muszáj volt kiírnom magamból.

Szégyelld magad a sárga földig!

Aki megmérgezte: hiszem, hogy mindenki megkapja azt ami jár..

(apám testvére kiskutyákat vert agyon még gyerekkoromban hallottam ezt. Egyedül, vérbe fagyva halt meg. A szomszédom kutyát ütött el, otthagyta- mesélte a szüleimnek anno- a saját teherautója kereke alá került (nem részletezném), agyonnyomta! a szomszéd néni seprűvel zavart el egy kiscicát- láttam- megütötte, a cica egyik lábára sánta lett, de a néni másnap reggelre meghalt, most egy kutyás-cicás nő a szomszédom. És még tudnám sorolni.. )

Egyébként meg fel lehet jelenteni, vagy szólni kell az álarcosoknak. Biztos meg lehet őket találni valahogy. Majd ők "elbeszélgetnek" vele.

2013. márc. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!