Miért nyalja a macska a zacskót?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 12:21
11/14 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja, ez csak játék, meg az is lehet hogy valami kajaszagot érez rajta... az enyém is ha van egy a lakásban (asztalon) 5 perc múlva tuti hogy nincs ott...
12/14 anonim válasza:
De ez nem valami betegség? Az enyém is csinálja, és félek, hogy valami hiánya van neki.
13/14 Tamás42 válasza:
Pont ezt a kérdést szerettem volna feltenni én is, de látom, már mást is foglalkoztatott a kérdés :)
Szóval az én macskám is állandóan nyalogatja a nylon szatyrokat, illetve bármit, amin ragasztó van... Ilyenkor elég drogossá válik, mármint kitágul a pupillája és fel-alá rohangál... Nem lehet, hogy valóban bekábul tőle? Csak féltem, nehogy valami méreganyagot lefetyeljen be és valami vesebaja legyen :(
A Te cicád leszokott már róla? :)
14/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Látom ez már egy régi kérdés, de én is pont ezt akartam feltenni. Az egyik cicám mostanában az összes zacskót és ragasztószalagot nyalogatja a lakásban. Mitől lehet? Tudja valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!