Milyen cicát ajánlanátok benti lakásra?
Hát... nem tudom mennyire fontos, de van erkély.
Jó lenne ha egy mini cica lenne, aki nem nő nagyon nagyra.
AMúgy olyan helyen vagyok, ahol olyan a folyosó hogy nyitott, mintha hosszú erkély lenne, csak folyosó.
Lakik valamelyik lakásban egy cica és az állandóan ki járkál, és vissza is tud jönni, tudja hanyadikon lakik meg minden, persze én nem engedném ki, mert itt egy parkoló meg játszótér, valamelyik kisgyerek megfogja és hazaviszi meg minden. Sok mindentől félteném őt :))
A macskák méretben nem különböznek annyira, mint a kutyák.
Hacsak nem Maine Coon-t, Szibériait, vagy Norvég erdei macskát veszel mert azok felérnek egy kisebb kutyával.
Ha őket nem számítjuk akkor a macska az macska "alig" különbséggel.
Az erkéllyel meg vigyázz mert kíváncsiak és véletlenül kieshetnek ha félrelépnek vagy megijednek valamitől. Legyél ott vele figyeld meg, hogy viselkedik esetleg tegyél oda virágládát, hogy ne ugorjon fel vagy rácsot, hálót ha megoldható.
Én földszinten lakom az enyém kijár és vissza is jön. Igaz a kapu zárva elmenni nem tud egyébként is félős, ha jön valaki rögtön beslisszol.
Ha ki tud menni az utcára esetleg kutyák vannak a házban vagy a pincébe le tud menni ne engedd ki.
A sima házi macska is nagyon jól bírja bent, nekem 5 van. Van erkély, de tettem rá rácsot, hogy ne essenek ki, meg féltem őket kiengedni, mert ez egy elég forgalmas hely, első emelet.
Ha kimegy tényleg akármi történhet vele, az enyémek nagyon jól elvannak az erkélyen, van kaparófa ami kint van, bent is van egy, arra felülnek és neznek kifelé, vagy napoznak, vagy élvezik a hűvös levegőt.
utolsó vagyok!
Pont tegnap láttam az utcán egy macskát, aki sűrűn kint van, van nyakörve is és pont valami hülye gyerekek kergették az utcán :S :(
Már megint én :)
Valaki mesélte nekem, hogy 5évig élt a macskája, majd kiesett az erkélyen. 5 évig eszébe se jutott kiugorni.
Az is lehet, hogy elaludt a párkányon és leszédült.
Tehát mindenképp tegyél fel rácsot, vannak olyanok, amik alig látszódnak, nem fognak zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!