Milyen nevet adjunk ennek a 2 talált kiscicának?
eléggé vadak ugyhogy nem ismerjük a tulajdonságaikat.erről a tesvérpárrol lenne szó:
mi legyen a nevük?
Nekem is pont ugyanilyen macskáim vannak :D
Az enyémek: Feki és Feka :D
legyen Black & White
Direkt menő lesz, hogy egy fekete cicát White-nak hívnak :)
nagyon aranyosak a kiscicáid én nekem is volt egy ugyan ilyen ami nem a tálnál volt és ő fiú volt és Korminak hívtam!
ha meg nagyon szeretnek aludni akkór Lusti legyen a nevük. de persze sok fajta név még létezik
Lolka és Bolka
Mazsola és Tádé.
Mirr és Murr...:)
Én anno hasonlóan sza*rban voltam, az én befogadott lánycicám a ritka fantáziadús MACSI nevet kapta...:)
De, ugye a "Macskák"-ból tudjuk, hogy nem Te adod nekik a nevet... csak valamit, amire közös megegyezéssel, ha akarnak hallgatnak...:)
"... e célra jó még ponty szelet és nyúlgerinc is mód felett, vagy angol módra marha steak, csak bő legyen a választék, ily módon addig eljutsz hát, hogy néven szólítsd már..." a végében nem vagyok 100%-ig biztos, de ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!