Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kihasználja a helyzetet vagy...

Kihasználja a helyzetet vagy tényleg szerette a kutyust?

Figyelt kérdés

hali.

van egy 1éves fiú kiscicám. és volt egy 11éves fiú kutyusom. a kutyus kint volt... a házba nem igen jöhetett de kint jó dolga volt. :) ám szegény kb. 2hete meghalt. :( a kinti helye még megvan a kutyaól meg minden. ma amikor mentem ki a kertbe láttam hogy a cicus ott fekszik a kutya házában. o.O

nem voltak valami jóban az az igazság. mindig ugatta a kutyus a cicust. nem éltek harmóniában. egyszer azonban reggel a kutya felszaladt a teraszra az ajtóba és pont belülről ült a macska. szagolgatták egymást a tükör ajtón keresztül......

de most nem tudom hogy a macskám azért feküdt hogy élvezze hogy ő lett az úr a háznál. vagy tényleg szerette a kutyát? :'( kicsit hülyén hangzik az egész és értelme sincs nagyon. de legalább valahova le tudtam írni...

normális válaszokat

köszönööm

2012. aug. 29. 14:11
 1/3 intrepid ***** válasza:
A macsekodnak a kutya a ház része volt. Ő a házat úgy szerette, ahogyan megszokta. A kutyával együtt. Most hiányzik a kutya.
2012. aug. 29. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, nem akarok tapintatlan lenni, de szerintem nem kellene messzemenő következtetéseket levonni... :$ Szerintem simán csak odabújt, mert kényelmes neki, persze nem vagyok én macskalélek-búvár, de én így gondolom.

A kutyusodat meg nagyon sajnálom!!!! :(((

2012. aug. 29. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Az sokszor elő szokott fordulni egyébként, hogy a kutya és a macska (illetve főleg a kutya) csak a gazdinak eljátsszák, hogy utálják egymást, de igazából tök jól elvannak, társ társat keres alapon. Sok embertől hallottam már, hogy pl. együtt aludtak, amikor hazaért és meglepte őket, de amikor felébredtek és látták, hogy nézi őket a gazdi, a kutya eljátszotta a nagy házőrzőt, elkezdte ugatni, "elzavarni" a macskát, az meg gyorsan lelépett. Ez egyfajta megfelelési kényszer a kutyától, mert azt hiszi az is beletartozik a dolgába, hogy minden idegent elzavarjon a portából.

Mondjuk nálatok ha nem találkozhattak úgy igazából, akkor szerintem ez annyira nem áll fent, de van ilyen is. Attól még lehetséges, hogy hiányzik neki a kutya, aki ott volt mindig kint az udvarban és valamilyen szinten "szórakoztatta" a macskát vagy legalábbis lefoglalta néha, megszokta. Ha összeengedted volna őket, valószínűleg közelebbi barátok is lehettek volna.

Úgyhogy szerintem egy kicsit hiányolja csak, mivel tudta, hogy van ott kint valaki, aki akkor is ott van, amikor a házban esetleg csak egyedül van, mert ti mind elmentetek. Ilyenkor például nem volt annyira egyedül. De a macskák szeretnek ilyen helyekre elbújni, amúgy is.

2012. aug. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!