Mit csinaljak hogy a cicam velem aludjon?
Egyébként csak akkor fog az ágyon aludni, ha ő dönt úgy, mert ha ráerőlteted annál inkább menekülni fog. A konyha szekrénybe valószínűleg azért mászik be, mert a macskák szeretik a rejtekhelyeket. A mi macskánk a ruhásszekrénybe mászott gyakran aludni, de már kinőtte.
Egyébként mennyi idős , és mióta van nálad a macska?
ja! Most olvastam a válaszokat.
akkor sztorno.
Azt én cáfolom hogy a macska sose fog éjjel veled aludni mert akkor vadászik. Az én 2 éves kandúrom nagyon sokszor alszik velem, sokszor van amikor egész éjszakákat alszik át velem.:D
Pedig nem egy ölbe macska, ezért soha nem is erőltettem, csalogattam. Nem hoztam fel magam mellé, nem szorítottam magamhoz, mégis jön magától amikor olyanja van. Persze nem mindig, ezt el kell fogadni hogy a macska azt csinálja amihez kedve van, van hogy megsimogatni se hagyja magát, máskor nem tudod le "rugdosni" se magadról. Van hogy úgy a nyakamra meg az arcomra fekszik hogy majd megfulladok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!