Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. s mérgezik a macskáim?

S. O. s mérgezik a macskáim?

Figyelt kérdés
a szomszéd már páréve mérgezi a macskáinkat fagyállóval.már csak egy anyamacskánk és kölyke van meg.anyáék szerint menhelyre kellene őket adni.nekem nincs szívem ilyesmihez nem tudtok valamilyen megoldást ajánlani? mert én nem szeretnék megválni tőlük arra gondoltam h a közelbe kellene adnom valamelyik ismerősnek hogy tudjam őket látogatni csak senki nem akarja elvállalni a házba anyáék meg nem engedik be őket.nagy fedett kenelre már nincs pénzem,a nyulaimnak van egy 3x6-os fedett része arra is gondoltam de szerintem az elég kicsi nekik.a hülye kommentektől kíméljetek mert ez nem valami vicces téma.
2012. aug. 21. 14:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nagymamám szokott vigyázni egy ismerőse házára, a tulajdonosa galambtenyésztő. (nem átlagos mezei galambok, hanem pávafarkúak, "nadrágosak", stb.) A galambokat valami galambdúc-szerűségben tartja, és a kijárat úgy van megoldva, hogy a galambok ki-be tudnak menni, a macska nem. (igen, van macskájuk)

Szerintem beszélgess vele: "Jó napot szomszéd! Képzelje, mit láttam az újságban! Olyan kis csinos galambdúcot! Olyan praktikusak ezek a mai építmények, a galambok biztonságban vannak, kényelmesebb az etetésük-itatásuk, és a kert is tisztább! Van pár ismerősünk, nekik is olyasmi van, nagyon elégedettek vele, mert a szomszéd fránya macskái nem tudták őket megfogni!"

2012. szept. 22. 23:43
 32/34 közöd nincs semihaz válasza:
Jelencsétek fel öt mert semi köze a ti álataitok hoz neki. Pár tizez resre buntetik meg öt
2012. szept. 23. 14:44
 33/34 A kérdező kommentje:
ja utána meg lelő minket ha rájön...
2012. szept. 23. 17:19
 34/34 anonim ***** válasza:
ennyi erővel embert is ölhet? de beszélni kééne vele, vagy megfenyegetni hogy akkor te meg lelövöd a galmbjait
2012. okt. 30. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!