Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. s mérgezik a macskáim?

S. O. s mérgezik a macskáim?

Figyelt kérdés
a szomszéd már páréve mérgezi a macskáinkat fagyállóval.már csak egy anyamacskánk és kölyke van meg.anyáék szerint menhelyre kellene őket adni.nekem nincs szívem ilyesmihez nem tudtok valamilyen megoldást ajánlani? mert én nem szeretnék megválni tőlük arra gondoltam h a közelbe kellene adnom valamelyik ismerősnek hogy tudjam őket látogatni csak senki nem akarja elvállalni a házba anyáék meg nem engedik be őket.nagy fedett kenelre már nincs pénzem,a nyulaimnak van egy 3x6-os fedett része arra is gondoltam de szerintem az elég kicsi nekik.a hülye kommentektől kíméljetek mert ez nem valami vicces téma.
2012. aug. 21. 14:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Azért ezt nem hiszem el... Egy embernek akár van papírja akár nem hogy bolond nem engednek csak úgy lövöldözni....

Egyáltalán létezik ilyen papír amire az van ráírva hogy bolond?? szerintem nincs.... a bolondnak a pszichiátrián a helye...

jelentsétek fel szépen, de valami bizonyítékot szerezzetek azért.... a rendőrség fog vele szerintem foglalkozni meg az állatvédők is ... és te is dobj át egy kis mérget a madárkáinak

2012. aug. 21. 15:17
 12/34 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem jelented fel, legalább nyírd ki a madarait... De remélhetőleg bedugják a diliházba!
2012. aug. 21. 15:40
 13/34 anonim ***** válasza:
59%

Nos. Ha biztos vagy benne hogy az a szomszéd mérgezi a macskákat, és tudsz bizonyítékot szerezni, akkor mindenképpen jelentsd fel a rendőrségen! Ne ússza már meg! Állj lesben, kezedben fényképezőgéppel és próbálj meg bizonyítékot kattintatni. :)

Egy vakmerőbb verzió: (A. TERV)

Rejts el egy magnetofont a táskádba (vagy mobiltelefont) és menj át a bácsihoz. Kezdetben beszélgess vele nyugodtan, (időjárás, "milyen szépek a madarai" stb) aztán fokozatosan tereld a szót a macskákra. Mond neki hogy a macskáid különös módon elpusztultak... itt hebegni habogni fog. Aztán durvulj be! Mond: "X bácsi ne haragudjon a feltételezésért, de akár Ön is lehetett az, aki megmérgezte őket. Mivel madarakat tart, amik veszélyeztetve vannak a macskáim által, így lehetett rá oka, indítéka hogy megmérgezze az állataimat." Figyeld az arcát,... és úgy tedd a hangfelvevőt hogy jól fel tudja venni a hangokat, jól hallható legyen a beszéd.

Ha valóban "bolond" lehet mindent bevall. "Igen, én voltam. Na és akkor mi van? Mit fogsz csinálni, hee?"

ÉS KÉSZ IS!!!! A tökéletes tőrbecsalás. A bizonyítékot pedig szépen beviszed a rendőrségre.

Ha nem vallja be: (B TERV)

Ha nem vallja be, akkor mond azt: "Kár hogy nem tudtuk ezt értelmesen megbeszélni, és valamiféle egyességre jutni. Most mehetek a rendőrségre feljelenti magát a bizonyítékkal együtt, mert van egy fényképem amin jól látszik hogy Ön átdobja a kerítésen a vegyszeres akármit." Ezekre lehet hogy megered a nyelve, és azt mondja "Az nem is az volt... és valóban átdobtam valamit de az ez meg az volt...Többet nem fordul elő, stb". Már ez is bizonyítja hogy korábban megtette.

(Ui: lehet túl sok krimit nézek. :D)

Sok sikert kívánok! Kapd el!

2012. aug. 21. 16:04
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
utolsó: nem készíthet se hang felvételt se fényképet, mert a végén a szomszéd jelenti fel személyi jogok megsértéséért (egy volán társaság is ezt tette egy utassal, aki lefényképezte hogy a sofőr vezetés közben újságot olvas) marad az hogy a fegyvertartásért jelentitek fel, hogy szokott lövöldözni és hogy féltek hogy megsérül miatta valaki, mivel papírjan van arról hogy nem teljesen van tudatában a dolgoknak
2012. aug. 21. 16:11
 15/34 anonim ***** válasza:
De ki mer átmenni egy elmebeteghez?
2012. aug. 21. 19:08
 16/34 anonim ***** válasza:
Galamb hús leves.Minden nap vinnék a szomszédnak hódolatom jeléül.De a legszebb bosszú egy szép kis sólyom,ölyv vagy más ragadozó madár lenne.Akár vehettek ilyen ragadozó madár formájú galamb ijesztőket a ház köré vannak olyanok amik röptethetők és nem szokják meg a galambok,seregélyek.Megőrölnek a galambok tőle,és félnek is.Aki mérgez az galambot se érdemel.Meg nem is túl gusztusos a sok galamb a kertben.A cicusnak nem tudom mi lenne a jó megoldás sajnos.
2012. aug. 21. 19:46
 17/34 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Azért nem kell megmérgezni a galambokat az oltári hülyeség,pazarlás meg ne legyetek olyan mint a szomszéd.Csak érezze a törődést a kedves szomszéd,meg titeket se lep be a galamb sz@r.Meg látványos egy ilyen seregély (galamb) riasztó amikor felengeditek.Mikor eteti a galambokat,és a galambok mint akiket puskából lőnek ki huss neki.A galamboknak se ártotok,és a szomszéd is érzi a törődést.Ha meg problémája van akkor azt mondjátok hogy seregély riasztó.
2012. aug. 21. 19:56
 18/34 anonim ***** válasza:
Sajnos a madártenyésztők és a macskatartók között örök vita van, ha egymásmellé kerülnek. Az lenne a legjobb, ha egy nyomtatványt dobnátok be neki az állatínzás és ölésről. Persze nem egy kis kéézel írott valamit, hanem egy normális nyomtatványt! Én harcolnék a helyetekben, nehogymár ő nyerjen azzal, hogy mérgezi a cicáidat. A másik lehetőség, hogy a cicáidat estére bezárod. Nincs sufnitok? Még a macskaszállító is jobb lenne vagy a nyusziketrec. Oda rakj nekik vizet, enni, játékot meg pokrócot. A 6x3-as egész nagy, estére sokkal jobb, mint a mérgezés!
2012. aug. 21. 21:41
 19/34 anonim ***** válasza:

Én átmennék, és elég közelről elbeszélgetnék vele. Akár fatestápolóval is.

Írj privit, és ha gondolod segítek hirdetni a cicákat, hogy a környéken találj nekik gazdit.

2012. aug. 21. 21:59
 20/34 anonim ***** válasza:

Hát... szomorú hogy ilyen világot élünk, hogy nem lehet bizonyítékokat készíteni, és még azt jelentenék fel, akinek a macskáit mérgezik. :(

Szomorú, igazságtalan világban élünk, az egyszer biztos.

2012. aug. 22. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!