S. O. s mérgezik a macskáim?
Azért ezt nem hiszem el... Egy embernek akár van papírja akár nem hogy bolond nem engednek csak úgy lövöldözni....
Egyáltalán létezik ilyen papír amire az van ráírva hogy bolond?? szerintem nincs.... a bolondnak a pszichiátrián a helye...
jelentsétek fel szépen, de valami bizonyítékot szerezzetek azért.... a rendőrség fog vele szerintem foglalkozni meg az állatvédők is ... és te is dobj át egy kis mérget a madárkáinak
Nos. Ha biztos vagy benne hogy az a szomszéd mérgezi a macskákat, és tudsz bizonyítékot szerezni, akkor mindenképpen jelentsd fel a rendőrségen! Ne ússza már meg! Állj lesben, kezedben fényképezőgéppel és próbálj meg bizonyítékot kattintatni. :)
Egy vakmerőbb verzió: (A. TERV)
Rejts el egy magnetofont a táskádba (vagy mobiltelefont) és menj át a bácsihoz. Kezdetben beszélgess vele nyugodtan, (időjárás, "milyen szépek a madarai" stb) aztán fokozatosan tereld a szót a macskákra. Mond neki hogy a macskáid különös módon elpusztultak... itt hebegni habogni fog. Aztán durvulj be! Mond: "X bácsi ne haragudjon a feltételezésért, de akár Ön is lehetett az, aki megmérgezte őket. Mivel madarakat tart, amik veszélyeztetve vannak a macskáim által, így lehetett rá oka, indítéka hogy megmérgezze az állataimat." Figyeld az arcát,... és úgy tedd a hangfelvevőt hogy jól fel tudja venni a hangokat, jól hallható legyen a beszéd.
Ha valóban "bolond" lehet mindent bevall. "Igen, én voltam. Na és akkor mi van? Mit fogsz csinálni, hee?"
ÉS KÉSZ IS!!!! A tökéletes tőrbecsalás. A bizonyítékot pedig szépen beviszed a rendőrségre.
Ha nem vallja be: (B TERV)
Ha nem vallja be, akkor mond azt: "Kár hogy nem tudtuk ezt értelmesen megbeszélni, és valamiféle egyességre jutni. Most mehetek a rendőrségre feljelenti magát a bizonyítékkal együtt, mert van egy fényképem amin jól látszik hogy Ön átdobja a kerítésen a vegyszeres akármit." Ezekre lehet hogy megered a nyelve, és azt mondja "Az nem is az volt... és valóban átdobtam valamit de az ez meg az volt...Többet nem fordul elő, stb". Már ez is bizonyítja hogy korábban megtette.
(Ui: lehet túl sok krimit nézek. :D)
Sok sikert kívánok! Kapd el!
Én átmennék, és elég közelről elbeszélgetnék vele. Akár fatestápolóval is.
Írj privit, és ha gondolod segítek hirdetni a cicákat, hogy a környéken találj nekik gazdit.
Hát... szomorú hogy ilyen világot élünk, hogy nem lehet bizonyítékokat készíteni, és még azt jelentenék fel, akinek a macskáit mérgezik. :(
Szomorú, igazságtalan világban élünk, az egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!