A macskáim nagyon szeretik a kávétejszínt, szerintetek nem árt nekik?
Hihetetlen!!! Egyszer csak arra mentél haza, hogy a macska azt nyávogja a hűtő előtt, hogy kávétejszínt kér? Honnan tudja az a szerencsétlen állat, hogy a kávétejszín egyáltalán létezik?
Kipróbáltad, mi? Na ezt nem kellett volna.
Adhatsz, de csak egy picit. Főleg a modern UHTs, hűtés nélkül tárolható kávétejszínt.. Az valami utánzat, sohasem romlik meg...
Azért biztos, ami biztos, túl sokat ne adj belőle, mert agyon van cukrozva és tele van mindenféle "mű" anyagokkal.
Kinn a telken vannak cicáim és amikor kávéztunk, akkor nagyon érdeklődőek voltak, amikor bontogattam a tejszínt és akkor megkóstoltattam velük :)
Hát megállapítottam, hogy jobban szeretik a tejszínt, mint a tejet. Nem adok persze túl sokat, csak két kis pohárkával kapnak olykor olykor.
a macskák nehezen emésztik a cukrokat. gyerekkorukban a tejcukrot jobban, a répacukrot kevésbé, felnőttkorukban a répacukrot jobban, a tejcukrot kevésbé. és meghajtja a hasukat ha túl sok. csak egy nagyon kicsit szabad neki adni, és csak akkor, ha utána ki is tudja adni magából :) mi is szoktunk neki egy-egy kis csészét adni nekik (ketten vannak), azaz régen adtunk. de ezek kinti-benti cicák, és szobatiszták.
nagyon keveset, mű-vacak nélkülit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!