Szerintem a szomszéd vagy valaki megmérgezhette őket. Levoltak öntve valamivel, és habzott a szájuk, 7 kiscicám van .+2 anya. Enni se ettek, azt hittük h megfognak dögleni reggelre. De szerencsére nem. Megfürdettük öket. DE még akkor is habzott a szájuk, valami mérget ehettek. Utána megszárítottuk a napon öket. Enni nem ettek. Házi tejet fecskendöztem a szájukba, mert állitolag jo méreg ellen. Utána már neki is jöttek. Adtam nekik csirkehúst, ettek elég jól. Tejet is ittak már. Az egyiknek még mindig habzik a szája, és lóg a feje lefelé. Neki is fecskendezem a szájába a tejet, amit meg is iszik. Az anyák is jol vannak már, ők is esznek maguktol, már vadásztak is, hoztam egereket a kiscicáiknak. Az egyik kis cica meg is ette az egeret. De az egyik hamu színű elég rossz börben van.:( . Akkor eszik csak , ha fecskendövel adm neki a tejet. A többi már viszonylag jól van, játszanak, dorombolnak és isszák a tejet, meg a húst is ették. Épp s hétvégén vihették volna el az uj gazdáik, de még nem adjuk oda, mert nem jöttek helyre teljesen. Nagyon aggódon azért a szép szürke cicáért. Ugye nem fog elpusztulni? :( . Állat orvos nincs a közelben itt vidéken, a legközelebbi majd 100 km-re van .
2011. júl. 12. 13:31
1/9 anonim válasza:
A tej nagyon jó ötlet volt!!! Lehet, hogy a szürke cica többet kapott a méregből, vagy kevésbé ellenálló még az ilyenekre... Mindenesetre én drukkolok neki!!!
2011. júl. 12. 13:41
2/9 anonim válasza:
hol laksz te, valami sivatagba, hogy 100 km-es körzetben nincs állatorvos? :-o
2011. júl. 12. 13:42
3/9 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nincs állatorvos, van de az nem foglalkozik azt mondta a macskákkal, csak disznókkal lovakkal, meg ilyenekkel. Olyan állat orvos nincs erre ami macskával is foglalkozna . :S
hánytatni nem biztos, mert nem lehet tudni, hogy milyen méreg, van amelyiknél rosszabb lesz hánytatás után
sok folyadék az biztos segít
a legjobb egy injekció az állatorvostól persze, esetleg másik szomszédos faluban foglalkozik vele az állatorvos. Állatorvosi ügyelet sok helyen van [link] itt megtalálod a megyétekben hol
2011. júl. 12. 13:52
5/9 anonim válasza:
kizárt dolog, hogy egy állatorvos azt mondja, ha hívod, hogy nem megy ki, mert nem akar macskákkal foglalkozni - vagy elküld a rendelőből, ha odaviszed az állatokat (ha más nem a pénz tuti kell neki)
hol laksz? ajánlunk állatorvost
2011. júl. 12. 14:05
6/9 A kérdező kommentje:
Találtunk, 50 km-re innen, felhívtuk, és jön nem sokára.
Hál istennek a szürke is jobban van, adtam neki 2 fecskendő tejet, utána meg megpróbáltam megint a csirkehússal, és evett ő is , még kérte nyávogott utána. Már ő is kezd rendbe jönni. :)
2011. júl. 12. 14:21
7/9 A kérdező kommentje:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:05
A házához mentünk el az állatorvosnak, és azt mondta hogy nem foglalkozik macskákkal, az nem a tartozik a hatáskörében. :S
2011. júl. 12. 14:22
8/9 A kérdező kommentje:
Volt az állat orvos, azt mondta hogy valószinü megmérgezték őket. Mindet beoltotta valamivel.
2011. júl. 12. 14:57
9/9 A kérdező kommentje:
Végre, reggelre mindegyik helyre jött, már ugyanolyan elevenek mint előtte, játszanak ,ugrálnak,harapnak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!